IN ATENTIA CLIENTILOR UPC!

IN ATENTIA CLIENTILOR UPC!
Compania UPC Romania anunta ca, in acest moment , in Botosani se pot receptiona programele oferite in pachetul ExtraBasic analogic fara nicio modificare.

Data de la care canalele respective se vor vedea doar cu UPC Digital TV, televiziunea digitala prin cablu lansata de UPC, va fi comunicata ulterior.

Clientii UPC pot veni in aceasta perioada in Centrul de Relatii cu Clientii si sa isi schimbe receptorul actual cu unul digital.

Printre avantajele UPC Digital TV se numara: imagine si sunet la o calitate superioara fata de transmisia analogica; posibilitatea navigarii cu usurinta printre canale cu ajutorul EPG - ghidul electronic al programelor, iar emisiunile sunt impartite pe categorii (stiri, sport, muzica, filme etc.) si sunt insotite de scurte descrieri.

Acest serviciu nu presupune antena de satelit, calitatea transmisiei ramanand constanta, indiferent de starea vremii.

In plus, pachetul Basic analogic de cablu tv este in continuare disponibil si este oferit gratuit clientilor care achizitioneaza UPC Digital TV, indiferent de numarul de televizoare existente in casa.

Liliana Martes

Manager regional comunicare retail

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Costa Rica – Germania, meci decisiv pentru calificarea în optimile de finală ale Cupei Mondiale

astăzi, 08:47
19

Echipele se vor întâlni joi, 1 decembrie, de la ora 21:00 ora României, pe stadionul ”Al Bayt” din Al Khor.Pariază pe echipele tale preferate și ai șansa să câ...

Calendar Ortodox: Sfântul Proroc Naum; Sfântul Filaret cel Milostiv (Tedeum)

astăzi, 08:04
30

Sfântul Proroc Naum era din Elcheseea, de cea parte de Iordan, în dreptul Vegavariei, din seminția lui Simeon. Acesta, după Sfântul Proroc Iona, a prorocit ninivitenilor, cum că c...

Prima zi cu zero pacienți internați cu COVID-19, de la debutul pandemiei

Miercuri, 30 Noiembrie 2022
238

Cadrele medicale de la Spitalul Județean au avut parte de o zi specială. Miercuri, 30 noiembrie, a fost prima zi de la începutul pandemiei Covid, în care pe paturile spitalului nu a fost...