IN ATENTIA CLIENTILOR UPC!

IN ATENTIA CLIENTILOR UPC!
Compania UPC Romania anunta ca, in acest moment , in Botosani se pot receptiona programele oferite in pachetul ExtraBasic analogic fara nicio modificare.

Data de la care canalele respective se vor vedea doar cu UPC Digital TV, televiziunea digitala prin cablu lansata de UPC, va fi comunicata ulterior.

Clientii UPC pot veni in aceasta perioada in Centrul de Relatii cu Clientii si sa isi schimbe receptorul actual cu unul digital.

Printre avantajele UPC Digital TV se numara: imagine si sunet la o calitate superioara fata de transmisia analogica; posibilitatea navigarii cu usurinta printre canale cu ajutorul EPG - ghidul electronic al programelor, iar emisiunile sunt impartite pe categorii (stiri, sport, muzica, filme etc.) si sunt insotite de scurte descrieri.

Acest serviciu nu presupune antena de satelit, calitatea transmisiei ramanand constanta, indiferent de starea vremii.

In plus, pachetul Basic analogic de cablu tv este in continuare disponibil si este oferit gratuit clientilor care achizitioneaza UPC Digital TV, indiferent de numarul de televizoare existente in casa.

Liliana Martes

Manager regional comunicare retail

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

astăzi, 19:49
84

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 19:02
50

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

astăzi, 18:22
52

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...