Procurorii cer deblocarea posturilor!

Procurorii cer deblocarea posturilor!

Dan Chiujdea

Membrii Consiliului Superior al Magistraturii au discutat astazi la Botosani despre criza de procurori care se inregistreaza la nivelul intregii tarii.

La sedinta de bilant pe anul 2008, desfasurata astazi la Parchetul de pe langa Tribunalul Botosani, unul dintre principalele subiecte de discutie a fost criza acuta de procurori, incercandu-se, totodata, gasirea unor solutii pentru rezolvarea problemei.

Pentru ca ne desfasuram activitatea foarte greu, am cerut sa se deblocheze posturile vacante pentru a intregi schema, a precizat procurorul Dan Chiujdea, membru al Consiliului Suprem al Magistraturii. In ciuda acestui fapt, membrii CSM s-au declarat multumiti de activitatea procurorilor botosaneni.

Am gasit foarte buna activitatea pe 2008 a Parchetului Botosani, in conditiile in care si-au desfasurat activitatea cu doar 74% din schema bugetarilor de 85%, a mai spus Dan Chiujdea.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Veste bună pentru bunica Elena, femeia singură și imobilizată la pat. ”Mulțumim tuturor celor ce ați ajutat concret!”

astăzi, 10:50
12

O asociație din Botoșani s-a oferit chiar să o preia pe bunica Elena în centrul destinat oamenilor fără adăpost.Astfel, potrivit celor transmise de preoteasa Anamaria Macuc, cea care a...

O femeie de 97 de ani a ieșit singură din casa cuprinsă de flăcări! (Foto)

astăzi, 10:14
129

O femeie în vârstă de 97 de ani, din localitatea Pădureni, a rămas fără casă în urma unui incendiu generat, cel mai probabil, de jarul căzut din sobă pe materiale combustibil...

Zi neagră pentru drumari: o femeie de 45 de ani a murit, un bărbat este în stare gravă. Apel către participanții la trafic!

astăzi, 09:41
650

În timp ce efectua lucrări de întreținere curentă, o echipă de drumari a fost implicată într-un accident rutier.Cu toate că lucrările efectuate erau semnalizate corespunz...