Scump, domnule, scump!

Scump, domnule, scump!
Scump, dar nerentabil! O investitie de 130.000 de lei, inaugurata anul trecut, zace in mijlocul orasului Botosani!

Grupul sanitar amplasat in Parcul Mihai Eminescu este actualmente inchis fiindca, spune directorul SC Urban Serv Botosani, Gheorghe Pricopi, nu este rentabil.

Explicatia este cat se poate de simpla.

Deocamdata este inchis fiindca in perioada asta nimeni nu joaca sah in parc. Nici macar pentru trecatori nu este rentabil sa fie tinut deschis. Un om daca as tine acolo m-ar costa 2.000 lei pe luna si noi nu am incasa nici 20 lei lunar. Nu trebuie neaparat sa aduca profit, chiar daca avem un pic de pierderi, dar nici sa tinem un om pe degeaba acolo. WC-urile trebuie amplasate acolo unde este vadul mare, trec oameni si au nevoie de aceasta necesitate, a precizat Gheorghe Pricopi.

In acest sens, spune directorul Urban Serv, nu ar strica sa fie niste grupuri sanitare publice pe Pietonalul Unirii, Cuza Voda, Marchian. Prin parc trece lumea, se duce spre casa, sunt aproape si nu au nevoie de WC. Sau, nici nu trec pe acolo, traverseaza parcul prin mijloc.

Este amplasat intr-o zona care nu este in calea multor cetateni. A fost cerut cu insistenta de un grup de 100 pensionari ce joaca sah in parc si care s-au dus la Primarie. A functionat toata vara, dar acum nu mai este rentabil, a mai adaugat directorul SC Urban Serv Botosani.

O solutie ar fi fie darea in subconcesiune, fie angajarea cu contract civil a unui pensionar care sa deschida la 9.00 si sa inchida seara pe la 18.00.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

astăzi, 21:57
225

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

astăzi, 20:24
40

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

astăzi, 19:40
61

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...