In 2010, pentru prima data, democrat-liberalii isi aleg liderul la Botosani!

In 2010, pentru prima data, democrat-liberalii isi aleg liderul la Botosani!

 Mihai Tabuleac  

TABULEAC, un membru PD-L model: "Sunt cuminte, disciplinat, la locul meu, daca ma convoaca ma duc, daca sunt intrebat raspund, daca sunt injurat pun capul in pamant".

Anul acesta vor avea loc alegeri interne in cadrul Partidului Democrat Liberal, dupa doi ani de la infiintare, cand s-au unit doua formatiuni politice, PD cu PLD, iar Catalin Flutur a fost numit presedinte de conducerea de la centru.

Mihai Tabuleac, primvicepresedintele PD-L Botosani, a precizat joi ca nu s-a gandit daca va candida pentru functia de conducere a partidului, considerand ca aceste alegeri trebuiau facute cu ceva timp in urma, mai ales ca, in opinia sa, alegerile ar trebui sa fie la ordinea zilei in partidele politice.

"Este un lucru bun ca sunt alegeri in cadrul partidului. Din punctul meu de vedere trebuiau facute mai demult. E un fenomen care ar trebui sa fie la ordinea zilei in partidele politice, pentru ca structurile de conducere in partidele politice, daca nu-s alese, nu e in regula, pentru ca democratia inseamna alegeri. E bine ca se fac in final. Nu am ce comenta la acest demers pentru ca nu ma ocup eu de ele. Nu stiu ce o sa fie, eu chiar nu m-am gandit", a declarat Mihai Tabuleac.

Fiind intrebat de cate ori a mers la partid anul acesta, Mihai Tabuleac a spus ca niciodata, pentru ca nu a fost convocat.

"Nu am fost anul acesta la partid, pentru ca nu am fost convocat. In calitate de membru sunt cuminte, disciplinat, la locul meu, daca ma convoaca ma duc, daca sunt intrebat raspund, daca sunt injurat pun capul in pamant", a adaugat Tabuleac.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

HRISTOS A ÎNVIAT! Botoșănenii au primit Lumina în noaptea sfântă a Învierii (Foto, Video)

astăzi, 01:59
138

Creștinii din Botoșani au mers la biserică, în această noapte a Învierii Domnului, pentru a primi Lumina. Clopotele au răsunat în biserici și în mănăstiri, credincioși...

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

Sâmbătă, 4 Mai 2024
892

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

Sâmbătă, 4 Mai 2024
422

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...