Impact intre o masina si o caruta: Doi raniti transportati la spital!

Doi botosaneni au ajuns la spital joi dimineata, dupa ce caruta in care se aflau a fost izbita violent de o autoutilitara condusa de un sucevean!

Marius Bota, de 34 de ani, din Suceava, se deplasa joi dimineata, in jurul orei 6.50, la volanul unei autoutilitare marca Mercedes, pe DC 44, Radeni-Frumusica. La intersectia cu DC 46 nu a acordat prioritate unei carute, condusa de Gheorghe Mezeniuc, din Frumusica, in varsta de 39 de ani. In caruta se mai aflau si Mezeniuc Neculai, de 44 de ani, si Petronela Mezeniuc, de 37 de ani.

In urma impactului cei doi barbati din atelaj au fost raniti, Gheorghe Mezeniuc fiind in stare grava.

Soferul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Atat de la sofer cat si de la carutas s-au recoltat probe biologice de sange.

"Cei doi barbati, care prezentau cate un traumatism cranio-cerebral, iar unul dintre ei prezenta si un traumatism toracic, au fost transportati la spital", a declarat medicul Daniela Amarandei, din cadrul SJA Botosani.

"Conducatorul auto este cercetat sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa", a declarat insp. pr. Daniela Gheorghiescu, purtator de cuvant in cadrul IPJ Botosani. 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Anunț de la APIA Botoșani: Sute de fermieri vor primi banii pentru motorină!

astăzi, 21:00

Ajutorul a fost acordat în conformitate cu HG nr.1174/2014 și OMADR 1727/2015, cu modificările și completările ulterioare, pentru cererile aferente trimestrului II 2024. Suma plătită de...

Ziua mondială a alimentației, sărbătorită de elevii unui liceu din Botoșani! (foto)

astăzi, 20:28

Omul este o ființă care a dat alimentației statut de artă și pasiune. De aceea tema de anul acesta a Zilei mondiale a alimentației a fost Dreptul la hrană pentru o viață mai bună și un viit...

Sute de botoșăneni certați cu legea, sancționați de polițiști în week-end!

astăzi, 19:30

În weekendul care a trecut, polițiștii botoșăneni au acționat pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, intervenind la peste 100 de evenimente, majoritatea sesizate prin apel l...