Iliuta: "Toata lumea vrea ca pubelele sa fie in fata blocului altuia, nu al sau"

Iliuta: "Toata lumea vrea ca pubelele sa fie in fata blocului altuia, nu al sau"
Amplasarea platformelor de colectare selectiva a deseurilor reciclabile in cartierele din municipiul Botosani a starnit un val de nemultumire in randul botosanenilor.

Municipalitatea a pus la dispozitia Consiliului Judetean peste 150 de locuri unde sa fie amplasate aceste platforme, montarea lor facand parte din proiectul derulat de Consiliul Judetean privind managementul integrat al deseurilor.

In municipiul Botosani ar urma ca aceste pubele pentru colectarea selectiva a deseurilor sa fie amplasate in 150 de locatii, platformele fiind dotate cu eurocontainere pentru colectarea selectiva a deseurilor de ambalaje si a deseurilor menajere.

Primarul Viorel Iliuta a declarat ca va fi reanalizata amplasarea acestor platforme.

"Sunt nemultumiri ale cetatenilor vizavi de amplasamente. Fiecare intelege principiul european al colectarii selective a deseurilor, dar toata lumea vrea ca pubelele sa fie in fata blocului altuia, nu al sau", a spus viceprimarul Viorel Iliuta.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
241

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
397

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
541

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...