Hotul nu e hot destul daca nu e si fudul!

Hotul nu e hot destul daca nu e si fudul!
Un hot a descoperit, in timp ce fura dintr-un magazin de mobila, ca ii sta bine cu haina gestionarei, pe care angajata o lasase la locul de munca.

Duminica seara, in jurul orei 17.45, in urma unei informatii obtinute, o patrula de ordine si siguranta publica din cadrul Biroului de Politie Urbana al Politiei Municipiului Botosani s-a deplasat la un magazin de mobila din municipiul Botosani, al carui geam de la usa de acces era spart.

In interior a fost identificat B. Albert, in varsta de 45 ani, din municipiul Botosani.

“Din primele cercetari efectuate, s-a stabilit ca, dupa ce suspectul a spart geamul usii de acces, a patruns in interior cu intentia de a sustrage bunuri. Dupa sosirea la fata locului a administratorului si a gestionarei magazinului, s-a stabilit ca haina cu care suspectul era imbracat apartine gestionarei, in interiorul magazinului, intr-o incapere, fiind gasita abandonata haina suspectului", a precizat Manuela Ieremie, purtator de cuvant al IPJ Botosani.

 Fata de suspect se continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de tentativa de furt calificat, cauza urmand a fi solutionata procedural.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
6

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
114

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
76

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...