ATENTIE, PERICOL DE ACCIDENTE! - Completare VIDEO

ATENTIE, PERICOL DE ACCIDENTE! - Completare VIDEO
Vestile din judet sunt tot mai ingrijoratoare. Accidente soldate, din fericire, doar cu avarierea autoturismelor, au avut loc in aceasta dimineata la Braiesti, Leorda, dar si in zona Lebada, la iesire din municipiul Botosani. Cauza accidentelor rutiere este gheata formata pe asfalt.

Tot mai multi botosaneni s-au adresat redactiei Stiri Botosani pentru a semnala ca in Botosani se circula foarte greu din cauza poleiului. Nu numai soferii s-au aratat ingrijorati de starea drumurilor, ci si pietonii.

Daca pe sosea, in zonele intens circulate, situatia este cat de cat multumitoare, trotuarele au devenit, in aceasta dimineata, adevarate piste de patinaj.

"Din cauza frigului, picaturile de apa care cad pe parbrizul masinii ingheata instantaneu. Imi imaginez ce este pe trotuare", ne-a povesdtit un sofer din trafic.

Completare: Viceprimarul municipiului Botosani, Florin Ghiorghita, anunta ca s-au luat masurile necesare pentru diminuarea efectelor poleiului.

 "Am dat dispozitie catre societatea Urban Serv Botosani ca, indiferent daca este vorba despre careu sau nu (zone de competenta ale societatii, n.r.), sa iasa toti oamenii pe teren si sa se actioneze in special pe trotuare, pentru ca pietonii sunt in pericol de a suferi fracturi. Asiguram populatia ca in cel mult jumatate de ora situatia va reveni la normal, atat pe strazi, cat si pe trotuare", a declarat Florin Ghiorghita astazi, in jurul orei 10.30.

 

 

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Furnizarea apei se va relua în Dorohoi astăzi, începând cu ora 10:00

astăzi, 08:37
36

Reprezentanții societății de apă Nova Apaserv fac precizarea că, din cauza complexității lucrării de remediere a avariei din zona Cervicești Deal de pe conducta de transport a apei tratate DN...

Calendar Ortodox: Sf. Cuv. Maria Egipteanca; Sf. Mc. Gherontie; Sf. Cuv. Varsanufie de la Optina (Pomenirea morților)

astăzi, 08:33
28

Cuvioasa Maria s-a născut în Egipt şi încă de la 12 ani a plecat din casa părinţilor ei şi s-a dus în Alexandria. Fiind tânără şi frumoasă, a căzut într-o at&a...

Vacanța de Paște începe într-o săptămână. Elevii și profesorii au 12 zile libere, până pe 19 aprilie când revin la cursuri în ultimul modul de învățare

Vineri, 31 Martie 2023
237

Mai sunt 7 zile până la vacanța de Paști din anul școlar 2022-2023. Elevii și profesorii încep vacanța de vineri, 7 aprilie, o parte sărbătoresc Paștele catolic pe 9 aprilie, iar ...