ATENTIE, PERICOL DE ACCIDENTE! - Completare VIDEO

ATENTIE, PERICOL DE ACCIDENTE! - Completare VIDEO
Vestile din judet sunt tot mai ingrijoratoare. Accidente soldate, din fericire, doar cu avarierea autoturismelor, au avut loc in aceasta dimineata la Braiesti, Leorda, dar si in zona Lebada, la iesire din municipiul Botosani. Cauza accidentelor rutiere este gheata formata pe asfalt.

Tot mai multi botosaneni s-au adresat redactiei Stiri Botosani pentru a semnala ca in Botosani se circula foarte greu din cauza poleiului. Nu numai soferii s-au aratat ingrijorati de starea drumurilor, ci si pietonii.

Daca pe sosea, in zonele intens circulate, situatia este cat de cat multumitoare, trotuarele au devenit, in aceasta dimineata, adevarate piste de patinaj.

"Din cauza frigului, picaturile de apa care cad pe parbrizul masinii ingheata instantaneu. Imi imaginez ce este pe trotuare", ne-a povesdtit un sofer din trafic.

Completare: Viceprimarul municipiului Botosani, Florin Ghiorghita, anunta ca s-au luat masurile necesare pentru diminuarea efectelor poleiului.

 "Am dat dispozitie catre societatea Urban Serv Botosani ca, indiferent daca este vorba despre careu sau nu (zone de competenta ale societatii, n.r.), sa iasa toti oamenii pe teren si sa se actioneze in special pe trotuare, pentru ca pietonii sunt in pericol de a suferi fracturi. Asiguram populatia ca in cel mult jumatate de ora situatia va reveni la normal, atat pe strazi, cat si pe trotuare", a declarat Florin Ghiorghita astazi, in jurul orei 10.30.

 

 

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

"Ziua Națională a României", sărbătorită ”acolo unde se agață harta în cui”

Sâmbătă, 2 Decembrie 2023
306

Ziua Națională a României a fost sărbătorită și de dărăbăneni, doar că ploaia rece și vremea mohorâtă au făcut ca numărul participanților la manifestări să fie mult sub a...

Tragerea la sorți EURO 2024. România a scăpat de Germania, Anglia și Spania

Sâmbătă, 2 Decembrie 2023
559

România și-a aflat adversarele de la Campionatul European din GermaniaNaționala pregătită de Edi Iordănescu s-a aflat în urna a doua, după ce echipa noastră a bătut Elveția cu...

Acțiune a polițiștilor pentru prevenirea infracțiunilor în domeniul silvic

Sâmbătă, 2 Decembrie 2023
125

La data de 1 decembrie 2023, polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică cu sprijinul celor din cadrul subunităților au acționat pentru prevenirea combaterea faptelor ilegale în do...