Smecher de Botosani!

Smecher de Botosani!
In primele zile ale acestui an, Stiri Botosani va prezenta modul inedit al unui patron din Botosani de a se apara de hoti. Din cate se pare, efortul este total ineficient, tocmai pentru ca hotii se dovedesc a fi nu numai agili, ci si de un tupeu colosal.

In numarul de astazi al Jurnalului de Botosani aflam ca lupta patronului cu hotii este departe de a avea sfarsit, dimpotriva.

Un tanar din Botosani, scrie Jurnalul de Botosani, de pe strada Primaverii numarul 29, despre care se stie doar ca se numeste Pascariu, se crede un fante de Ferentari, in varianta autohtona.

 Teribilistul hot a amenintat in seara zilei de 8 ianuarie o vanzatoare de la un chiosc, punandu-i cutitul la gat. Dar, nedumerit de ce tanarul pare sa nu se teama de nimic si continua sa fie haiduc prin chioscurile Admir, patronul firmei, Ionel Rosu, a demonstrat cu imagini video ca angajatele sale au toate motivele sa se simta mai in nesiguranta decat in Gaza.

Toate chioscurile Admir, ca si marketul din preajma Maternitatii, sunt prevazute cu mai multe camere video. Rosu pare surprins ca hotii continua sa-si incerce norocul, desi stiu ca sunt filmati.

"Si pe baiatul asta, Pascariu, il avem pe filmari cum a incercat sa fure de mai multe ori, dar si pe altii. Va spun ca, odata, nu de mult, am avut un angajat al Politiei de Frontiera care a incercat sa fure din magazin si a fost surprins cu ajutorul monitorizarii video. In ce-l priveste pe cel care a amenintat o angajata cu cutitul, asta s-a intamplat dupa ce noi am afisat la intrare fotografiile cu ei in timp ce furau. Au fost trei tineri care practicau meseria asta. Parintii unuia dintre ei a venit suparat si, dupa ce s-a lamurit, rusinat, nu a mai avut nimic de zis. Cazul lui Pascariu este preluat de Politie, dar nu inteleg de ce este lasat sa fure in continuare. Mai mult chiar, baiatul asta s-a obisnuit sa ceara fetelor de la chioscuri si un fel de taxa de protectie. Adica, daca nu-i da bere sau sticle de suc, sau ce mai vrea el, vine si le ameninta, le sperie, fura", a declarat Ionel Rosu pentru Jurnalul de Botosani.

Povestea a fost confirmata de una dintre vanzatoarele carora tanarul obisnuieste sa le ceara taxa de protectie. Aceasta a sustinut ca au ajuns in situatia de a fi aduse la serviciu si luate de la serviciu de catre soti, pentru ca, uneori chiar in plina zi, se tem de atacurile violente ale tanarului.

 Angajata spune ca infractorul isi schimba des fizionomia. Ba se tunde scurt, ba este vopsit, ba este chel.

In disperare de cauza, patronul Rosu a sustinut ca va solicita Politiei de Proximitate sa fie mai atenta in zona in care tanarul infractor si-a extins aria de stapanire.

HOTI CU RENUME

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Furnizarea apei se va relua în Dorohoi astăzi, începând cu ora 10:00

astăzi, 08:37
61

Reprezentanții societății de apă Nova Apaserv fac precizarea că, din cauza complexității lucrării de remediere a avariei din zona Cervicești Deal de pe conducta de transport a apei tratate DN...

Calendar Ortodox: Sf. Cuv. Maria Egipteanca; Sf. Mc. Gherontie; Sf. Cuv. Varsanufie de la Optina (Pomenirea morților)

astăzi, 08:33
41

Cuvioasa Maria s-a născut în Egipt şi încă de la 12 ani a plecat din casa părinţilor ei şi s-a dus în Alexandria. Fiind tânără şi frumoasă, a căzut într-o at&a...

Vacanța de Paște începe într-o săptămână. Elevii și profesorii au 12 zile libere, până pe 19 aprilie când revin la cursuri în ultimul modul de învățare

Vineri, 31 Martie 2023
255

Mai sunt 7 zile până la vacanța de Paști din anul școlar 2022-2023. Elevii și profesorii încep vacanța de vineri, 7 aprilie, o parte sărbătoresc Paștele catolic pe 9 aprilie, iar ...