Cauta director de marketing, ofera 300 de lei pentru 2 ore de munca pe zi!

Oferta de locuri de munca declarate vacante de Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Botosani devine, incet dar sigur, mai bogata de la o saptamana la alta.

In continuare, absolventii de studii superioare au putine variante pe piata botosaneana a muncii, dar, fata de ultimele saptamani, situatia s-a mai imbunatatit.

Un post de economist sef, un altul de economist contabilitate (numai daca sunteti dispusi sa calatoriti si in Republica Moldova, dar primiti 1200 de lei lunar), sau secretar-dactilograf la Inspectoratul Scolar Botosani, post pentru care, insa, se pot prezenta si somerii cu studii medii.

Interesanta pentru botosanenii care nu au absolvit o forma de invatamant superior este si oferta unei case de amanet, care scoate la concurs un post de ajutor de sef de casa de amanet. Patronul ofera 720 de lei, dar si masa si comision.

De departe, insa, oferta saptamanii pare sa fie cea pusa la dispozitie de firma Prompt Guard PC din Botosani, care cauta director de marketing. Durata muncii: 2 ore pe zi, cu un salariu de 300 de lei pe luna!

 Citeste intreaga oferta de locuri de munca in rubrica JOBURI VACANTE, din meniul STIRI BOTOSANI.

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi de la ora 17:00

astăzi, 11:31
5

Cei de la FC Hermannstadt primesc în această după amiază vizita echipei botoșănene în etapa cu numărul 2 a play-out-ul.Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Hermannstadt!Cele d...

Întâlnire de suflet cu prilejul aniversării Angelicăi Paveliuc Olariu, președinte de onoare a SOFR Iași

astăzi, 11:28
18

Cu ocazia aniversării a 85 de ani, Angela Olariu, din județul Botoșani, președinte de onoare al Societății Ortodoxe a Femeilor Române, a ales să sărbătorească în mijlocul comunit...

Furnizarea apei se va relua în Dorohoi astăzi, începând cu ora 10:00

astăzi, 08:37
65

Reprezentanții societății de apă Nova Apaserv fac precizarea că, din cauza complexității lucrării de remediere a avariei din zona Cervicești Deal de pe conducta de transport a apei tratate DN...