Cauta director de marketing, ofera 300 de lei pentru 2 ore de munca pe zi!

Oferta de locuri de munca declarate vacante de Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Botosani devine, incet dar sigur, mai bogata de la o saptamana la alta.

In continuare, absolventii de studii superioare au putine variante pe piata botosaneana a muncii, dar, fata de ultimele saptamani, situatia s-a mai imbunatatit.

Un post de economist sef, un altul de economist contabilitate (numai daca sunteti dispusi sa calatoriti si in Republica Moldova, dar primiti 1200 de lei lunar), sau secretar-dactilograf la Inspectoratul Scolar Botosani, post pentru care, insa, se pot prezenta si somerii cu studii medii.

Interesanta pentru botosanenii care nu au absolvit o forma de invatamant superior este si oferta unei case de amanet, care scoate la concurs un post de ajutor de sef de casa de amanet. Patronul ofera 720 de lei, dar si masa si comision.

De departe, insa, oferta saptamanii pare sa fie cea pusa la dispozitie de firma Prompt Guard PC din Botosani, care cauta director de marketing. Durata muncii: 2 ore pe zi, cu un salariu de 300 de lei pe luna!

 Citeste intreaga oferta de locuri de munca in rubrica JOBURI VACANTE, din meniul STIRI BOTOSANI.

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tot mai multe transporturi de material lemnos, fără documente legale, în județ

astăzi, 17:01
38

La data de 9 decembrie 2023, în jurul orei 04.00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Mihăileni au oprit pentru control, pe drumul național D.N. 29 C, în comuna V&...

Vești bune pentru șoferii botoșăneni!

astăzi, 14:24
218

Petrom, liderul pieței carburanților din România, a ieftinit sâmbătă, 9 decembrie 2023, carburanții, pe lângă reducerea promoțională de câte 7 bani pe litru pe care o a...

O ”vizită” la oraș l-a costat scump, a rămas cu bani mai puțini în buzunar

astăzi, 12:57
339

La data de 8 decembrie 2023, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control pe strada Victoriei, din municipiul Botoșani, un autoturism condus de un bărbat, de 39 de ani, din com...