Hipermarketul Carrefour se va încălzi cu agent termic furnizat de Modern Calor

Reprezentanții marelui lanț de hipermarketuri Carrefour au ales zilele trecute soluția oferită de Modern Calor pentru încălzirea și apa menajeră ale supermagazinului ce va fi construit în zona fostului Pars. Firma bucureșteană a delegat o societate comercială din Botoșani pentru a se ocupa de avizele și autorizațiile necesare pentru obiectivul de investiții numit European Retailpark Botoșani, care va include hipermarketul Carrefour, dar și o serie de galerii comerciale. Locația din Bulevardul Mihai Eminescu nr.2 va fi racordată la rețeaua primară de transport a energiei termice, costurile fiind suportate de operatorul de termoficare.

Astfel, hipermarketul se va alătura celorlalți mari consumatori care au agreat noul produs lansat de Modern Calor în acest an, energia termică primară, furnizată direct din rețeaua primară, eliminându-se costurile de distribuție ce apar în prețul agentului termic distribuit prin rețeaua secundară.

Noul produs are avantajul de a fi utilizat pe întreg parcursul anului, atât în sezonul rece cât și în cel cald și este destinat, în mod special, consumatorilor aflați în apropierea inelului primar de transport al energiei termice. 

Soluția oferită de Modern Calor aduce noi avantaje în condițiile în care scumpirea gazelor naturale, anunţată de autorităţi, va afecta în mai mică măsură operatorul de termoficare, deoarece este racordat direct în reţeaua națională de transport gaze naturale.

Totodată, folosind modulul termic automatizat ce conectează noul beneficiar la reţeaua termică primară, acesta are avantajul de a monitoriza şi controla de la distanţă parametrii agentului termic, operaţiunile făcându-se prin internet. 


COMUNICAT MODERN CALOR

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Grenadă defensivă descoperită de un bărbat într-o pădure din județ! (Foto)

astăzi, 18:51
99

O grenadă de mână defensivă a fost găsită în această după - amiază de un bărbat într-o pădure din localitatea Lozna. Acesta era la plimbare cu familia când a observat...

Risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia, Cod Galben până astăzi la ora 24.00, anunță hidrologii!

astăzi, 18:02
222

În acest context, ISU Botoșani a luat măsurile necesare pentru prevenirea și gestionarea operativă a potențialelor situații de urgență.Evoluţia fenomenelor hidrologice prognozate es...

Universitatea Craiova - FCSB, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 17:08
54

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc în această seară în etapa a opta a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!...