Vezi cum pot afla operatorii de telefonie unde eşti, ce faci şi cu cine vorbeşti

Vezi cum pot afla operatorii de telefonie unde eşti, ce faci şi cu cine vorbeşti
Un politician din Germania, Malte Spitz, a dat în judecată compania de telecomunicaţii Deutsche Telekom pentru a intra în posesia datelor transmise de telefonul său mobil, pe care le-a transmis apoi presei. Înregisrarile publicate de zeit.de arată cu lux de amănunte atât traseul său din ultimele şase luni, cât şi durata convorbirilor purtate, anunţă businessmagazin.ro.

Un politician german, Malte Spitz, a obţinut de la compania de telecomunicaţii la care era abonat, informaţii despre activitatea lui. Apăsând butonul de start pe o hartă, compania de telecomunicaţii îţi arată călătoriile făcute de politicianul german pe parcursul mai multor luni.

Potrivit zeit.de, poţi parcurge mai repede sau mai lent harta, pentru a ajunge în punctul de interes, cu ajutorul unui cursor. Mai mult, în partea de jos a hărţii se află un calendar, pentru a putea selecta cu precizie momentul care te interesează, dacă vrei să vezi unde s-a aflat cineva într-un moment anume.

Dacă opreşti din "mers" activitatea abonatului la compania de telefonie şi dai click pe indicatorul de pe hartă, poţi afla cât a vorbit la telefon şi în ce direcţie faţă de locul unde se afla a vorbit abonatul la telefon.

VEZI AICI TRASEUL POLITICIANULUI GERMAN!

Aceste date, corelate cu informaţii din viaţa de politician a lui Malte Spitz, dar şi cu informaţii publice de pe internet, cum ar fi postări pe Twitter, bloguri sau site-uri, pot oferi date importante din viaţa unui om, mai ales dacă este vorba despre o persoană publică.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Grenadă defensivă descoperită de un bărbat într-o pădure din județ! (Foto)

astăzi, 18:51
135

O grenadă de mână defensivă a fost găsită în această după - amiază de un bărbat într-o pădure din localitatea Lozna. Acesta era la plimbare cu familia când a observat...

Risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia, Cod Galben până astăzi la ora 24.00, anunță hidrologii!

astăzi, 18:02
272

În acest context, ISU Botoșani a luat măsurile necesare pentru prevenirea și gestionarea operativă a potențialelor situații de urgență.Evoluţia fenomenelor hidrologice prognozate es...

Universitatea Craiova - FCSB, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 17:08
65

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc în această seară în etapa a opta a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!...