Numerosi botosaneni se plang ca nu au apa inca de joi dupa-amiaza!

Numerosi botosaneni se plang ca nu au apa inca de joi dupa-amiaza!
Numerosi botosaneni au ramas fara apa in aceasta dupa-amiaza, desi programul anuntat de Nova Apaserv pentru sistarea alimentarii cu apa potabila viza ora 8.00, din data de 6 mai, pana pe 7 mai, la ora 12.00.

Managerul Nova Apaserv spune ca problemele ivite la consumatorii care locuiesc in special la nivelurile superioare ale blocurilor sunt consecinta faptului ca cetatenii isi fac, incepand cu aceasta dupa-amiaza, rezerve de apa pentru cele doua zile anuntate. 

"Este posibil ca foarte multi consumatori sa isi faca rezerve de apa la aceatsa ora si din acest motiv la etajele superioare presiunea la apa va fi mai scazuta. Probabil dupa ce lumea isi va face rezervele presiunea va reveni la normal. Noi de maine intrerupem apa, nu din seara aceasta", a spus Maricel Georgescu, manager SC Nova Apaserv Botosani.


Doua zile fara apa in Botoșani, Dorohoi, Bucecea, Flămânzi și localitățile limitrofe!

In perioada 06.05.2011, ora 08.00 – 07.05.2011, ora 12.00, se va sista furnizarea apei în localitățile Botoșani, Dorohoi, Bucecea, Flămânzi și localitățile limitrofe pentru executarea lucrărilor necesare.

Nova Apaserv anunţă faptul că S.C. PASSAVANT ROEDIGER, contractorul care execută în cadrul programului ISPA reabilitarea stațiilor de tratare Bucecea și Cătămărăști, a solicitat oprirea generală a sistemului de alimentare cu apă Bucecea - Dorohoi - Botoșani în perioada 6 - 7 mai 2011, în vederea efectuării unor lucrări în cadrul celor două stații.

Ca urmare, în perioada 06.05.2011, ora 08.00 – 07.05.2011, ora 12.00, se va sista furnizarea apei în localitățile Botoșani, Dorohoi, Bucecea, Flămânzi și localitățile limitrofe pentru executarea lucrărilor necesare.

Precizăm că, datorită configurației terenului în zonele de distribuție atât încetarea furnizării cât și reluarea acesteia va fi resimțită diferențiat de consumatori, astfel consumatorii din zonele joase ale orașului situați la nivelele inferioare ale blocurilor vor simți lipsa presiunii după ora 08.00 din data de 06.05.2011, iar consumatorii situați în zonele înalte ale orașului și la etajele superioare vor simți lipsa presiunii și după ora 12.00 din data de 07.05.2011.

"Menționăm de asemenea că, din cauza întreruperii funcționării sistemului de alimentare, precum și vechimii conductelor de aducțiune/distribiuție, este posibil ca temporar, turbiditatea apei să înregistreze valori peste limitele normale, situație pentru care ne cerem scuze și solicităm înțelegere din partea beneficiarilor serviciilor noastre, se arata in comunicatul Nova Apaserv Botosani.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Grenadă defensivă descoperită de un bărbat într-o pădure din județ! (Foto)

Luni, 6 Mai 2024
202

O grenadă de mână defensivă a fost găsită în această după - amiază de un bărbat într-o pădure din localitatea Lozna. Acesta era la plimbare cu familia când a observat...

Risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia, Cod Galben până astăzi la ora 24.00, anunță hidrologii!

Luni, 6 Mai 2024
433

În acest context, ISU Botoșani a luat măsurile necesare pentru prevenirea și gestionarea operativă a potențialelor situații de urgență.Evoluţia fenomenelor hidrologice prognozate es...

Universitatea Craiova - FCSB, astăzi de la ora 21:00

Luni, 6 Mai 2024
123

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc în această seară în etapa a opta a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!...