Grup de studiu în domeniul tehnologiilor web - VIDEO

Grup de studiu în domeniul tehnologiilor web - VIDEO

 Imagine arhiva: GREPIT, editia a II-a, Botosani  

Asociaţia GREPIT organizează, începând cu data de 21 septembrie, primul grup de studiu între tinerii botoşăneni pe tema tehnologiilor web.

La aceste evenimente pot participa tineri cu vârste cuprinse între 14 şi 20 de ani, care vor beneficia de instruire în domeniul tehnologiilor web şi vor face un schimb permanent de experienţă cu cei din grup.

Grupul de studiu se adresează în special celor care nu au cunoştinţe avansate în acest domeniu, dar şi celor care doresc să împărtăşească din experienţa lor.

Prima înâlnire va avea loc la sediul GREPIT din strada 1 Decembrie nr. 79, începând cu ora 17.00.

Detalii suplimentare pe site-ul asociatiei sau e-mail: doru@grepit.info.

Ultima actiune in care a fost implicata asociaţia GREPIT, alaturi de P2P EVO, este organizarea la Botoşani, în perioada 6 - 12 septembrie, a Festivalului Naţional de Tehnologii Informatice GREPIT- P2P EVO 2009.

Festivalul a reprezentat o oportunitate de învăţare şi schimb de experienţă pentru tinerii pasionaţi de IT, fiind o iniţiativă finanţată de Ministerul Tineretului şi Sportului şi sprijinită de Fundaţia Naţională pentru Dezvoltare Comunitară şi Memorialul Mihai Eminescu.

În cadrul festivalului au avut loc ateliere de lucru foto-video, schimburi de experienţă IT şi Concursul Naţional de Creaţie şi Dezvoltare în IT GREPIT, ediţia a IV-a. La aceste evenimente au participat 60 de persoane din 18 judeţe, printre care Botoşani, Suceava, Vaslui, Mehedinţi, Prahova, Argeş, Dolj, Vrancea, Brăila, Bacău etc.

 

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Votează destinația anului 2024, Cornișa face parte dintre atracțiile supuse votului. „Să ne mândrim că suntem finaliști!”

astăzi, 09:43
29

Cornișa Aqua Park&Sports a intrat într-o competiție ce are drept scop promovarea turismului. „Votează destinația anului” este una dintre cele mai importante competiții desti...

Tot mai mulți români din Italia se întorc acasă: „S-a scumpit totul, plătim și aerul pe care îl respirăm”

astăzi, 09:27
73

Tendința este reflectată și de datele recente care indică o scădere semnificativă a sumelor de bani trimise în țară de către românii stabiliți în Italia, conform statistici...

Invitație pentru iubitorii de artă: Expoziția „Salon de primăvară – Liviu Șoptelea și prietenii”

astăzi, 08:32
35

Evenimentul este organizat de Societatea Culturală ”Expo-Art” Botoșani și reunește pe simeze lucrări de pictură și tehnică mixtă, creații ale unor artiști botoșăneni din diver...