Gravidă rănită grav în urma unei explozii! FOTO

Gravidă rănită grav în urma unei explozii! FOTO
O tânără în vârstă de 24 de ani, din Darabani, a fost transferată în noaptea de luni spre marți la Spitalul de Arși din București după ce a suferit arsuri în urma unei explozii.

Tânăra a vrut să aprindă aragazul, dar nu și-a dat seama că butelia scăpa gaz iar în momentul în care a aprins chibritul s-a produs deflagrația.

Ea a suferit arsuri pe mai bine de 40% din suprafața corpului și a fost transportată cu o Ambulanță la Spitalul Municipal Dorohoi, după care a fost adusă la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean.

Femeia este gravidă în 15 săptămâni.

Medicii de aici au decis să o transfere la București. Ea a fost transportată cu Ambulanța la Suceava, iar de acolo preluată cu elicopterul. 

“Pacienta prezenta arsuri pe membrele superioare, membrele inferioare și la nivelul toarcelui posterior pe 40-50% dn suprafața corpului.", a spus medicul Liviu Stan, din cadrul SJA Botoșani.







 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
649

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

Miercuri, 1 Mai 2024
173

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

Miercuri, 1 Mai 2024
454

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...