Gogosi cu cartofi (de post)

Ingrediente: 5 cartofi mari, 200 g faina, 50 g drojdie, 1 pahar ulei, apa, 1 lingura zahar, sare.

Se coc cartofii in coaja, apoi se curata si se dau pe razatoarea marunta. Separat se face un aluat obisnuit din 200 g faina, jumatate de cubulet drojdie, apa, o lingura de zahar, sare. Se incorporeaza cartofii in aluat. Se framanta din nou pana la omogenizare, se acopera vasul cu un servet si se lasa sa creasca la loc cald. Dupa ce a crescut bine se intinde aluatul pe planseta (grosimea de cel mult 1 cm), se taie rondele cu un pahar si se prajesc in ulei incins. Se presara zahar pudra vanilat.


Pofta buna!
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

APELUL Patriarhiei Române: Parohiile și mănăstirile să distribuie apă celor care au nevoie!

astăzi, 07:47

În contextul actual al temperaturilor extrem de ridicate înregistrate la nivel național, Patriarhia Română face un apel către toate Eparhiile să ofere sprijin în vreme de c...

Daniel David anunță concursuri pentru directori și reorganizarea inspectoratelor: ”Dacă tot e un Guvern de sacrificiu, atunci să merite!”

astăzi, 07:29

Ministrul Educației anunță reforma burselor pentru elevi, demararea procedurilor pentru organizarea concursurilor pentru directorii de școli și reorganizarea inspectoratelor, începând...

Cum se contrazice o familie de moldoveni (Foto, Video)

astăzi, 07:15

Doi moldoveni, soț și soție se contraziceau: El: - Ba nu! Ea: - Ba da! El: - Ba nu! Ea: - Nu da! Fotografia zilei   Clipul zilei