Gest impresionant al artiştilor de la Chişinău pentru un actor din Botoşani: Vor dona banii din încasări pentru tratament!

Gest impresionant al artiştilor de la Chişinău pentru un actor din Botoşani: Vor dona banii din încasări pentru tratament!
În data de 15 ianuarie, de Ziua Naţională a Culturii în România, Teatrul "Eugene Ionesco" din Chişinău, Republica Moldova, va prezenta spectacolul "Chiriţa în provincie". Banii colectaţi cu acest prilej vor fi donaţi unui actor botoşănean, care are nevoie de tratament.

Teatrul "Eugene Ionesco" aminteşte, pe pagina oficială de Facebook, faptul că actorul Volin Costin, care a suferit un atac cerebral în primăvara anului 2015, are nevoie în continuare de tratament. Actorul botoşănean este cunoscut publicului de la Chişinău, el fiind apreciat şi aplaudat în numeroase spectacole.



"Toţi banii colectaţi vor fi donaţi pentru tratamentul actorului, directorului artistic al Teatrului "Mihai Eminescu" din Botoşani Volin Costin, care a suferit un atac vascular cerebral în mai 2015. Volin Costin este absolventul Academiei de Arte "George Enescu" din Iaşi, din 1994 este actor la Teatrul "Mihai Eminescu" din Botoşani, iar din 2006 şi directorul artistic al teatrului. A participat la diverse festivaluri şi a primit diverse premii şi distincţii. Volin Costin a evoluat în cadrul festivalului BITEI şi a devenit cunoscut publicului din Chişinău după ce a jucat in spectacolele: "Insemnarile unui nebun", "Draga Elena Sergheevna", "Erendira" , "Salonul Nr.6", "Natura moarta cu nepot obez" şi altele", se arată în postarea făcută publică de Teatrul "Eugene Ionesco" din Chişinău.

Citeste si VOLIN COSTIN şi viaţa dinlăuntrul gândului. LA MULŢI ANI!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Foc într-un apartament din municipiul Botoșani, vecinii au chemat urgent pompierii! (Foto)

Duminică, 19 Mai 2024
572

Mai multe bunuri din bucătăria unui apartament, situat la etajul III, au fost cuprinse de flăcări. Când s-a produs evenimentul de pe strada Vârnav, proprietarii nu erau acasă. Vecinii...

Valeriu Iftime: Cu atâtea exemple demne de urmat, sunt sigur că vom reuși să realizăm o dezvoltare reală și la Botoșani! (Video)

Duminică, 19 Mai 2024
70

Domnul Bolojan, timp de ani de zile, a oferit Oradiei și județului Bihor un model de administrație publică, eficiență și investiții durabile. În scurta mea vizită în județul Biho...

Sucevean condamnat pentru distrugere, încarcerat în Penitenciarul Botoșani!

Duminică, 19 Mai 2024
78

În cursul zilei de sâmbătă, 18.05.2024, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești în timp ce patrulau pe raza satului Călinești, comuna Dărmănești din Suceava, &i...