Gérard Depardieu vrea să stea cât mai puţin în România!

Gérard Depardieu vrea să stea cât mai puţin în România!

 Gérard Depardieu  

Actorul francez Gérard Depardieu (62 de ani) se întoarce să filmeze în România, Å£ara unde fiul său, Guillaume, s-a îmbolnăvit de pneumonie acum doi ani. AfecÅ£iunea i-a fost fatală tânărului, care a decedat ulterior într-un spital din Paris.

Cunoscutul actor vine la SighiÅŸoara pe 22 august, când vor debuta filmările unei producÅ£ii în care Depardieu deÅ£ine rolul principal. Surse din apropierea casei de producÅ£ie au declarat pentru Libertatea că francezul ÅŸi-ar fi exprimat dorinÅ£a ca filmările să dureze cât mai puÅ£in. Motivul este unul dureros! În 2008, pe platourile din România, fiul său, Guillaume, a făcut o pneumonie severă care l-a ucis, până la urmă, la doar 37 de ani.

Când a aflat că tânărul e internat la BucureÅŸti, familia sa l-a transferat de urgenţă la un spital din Paris. Prea târziu însă! După deces, medicii parizieni au comunicat presei că Guillaume făcuse un ÅŸoc septic provocat de "o pneumonie luată din oraÅŸ".

DeÅŸi nu îÅŸi mai vorbiseră de ani buni, Guillaume fiind oaia neagră a familiei, Gérard Depardieu, tatăl său, ÅŸi-a exprimat suferinÅ£a Å£inând un discurs la înmormântare.


Pe 11 octombrie 2008, în jurul orei 20.00, Guillaume Depardieu (37 de ani) a ajuns la Camera de gardă a Institutului NaÅ£ional de Pneumoftiziologie "Marius Nasta". Scuipa sânge. La radiografie, medicii au observat o zonă opacă pe un plămân, dar n-au putut spune dacă hemoragia era pulmonară sau cauzată de o complicaÅ£ie a cirozei de care suferea tânărul. În câteva ore, l-au transferat la Spitalul Floreasca, doctorii diagnosticându-l aici cu pneumonie. Depardieu jr. a fost transportat la Paris, unde a decedat pe 13 octombrie, scrie Libertatea.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii botoșăneni au adus bucurie unor familii în preajma sărbătorilor pascale! (Foto, video)

astăzi, 09:11
38

Înaintea sărbătorilor pascale, poliÈ›iÈ™tii botoșăneni au avut o întâlnire specială cu o parte dintre copiii pe care i-au cunoscut în cadrul activităților profesionale È...

Calendar ortodox: Astăzi, în Sfânta şi Marea Vineri (Zi aliturgică. Denia Prohodului Domnului), îl cinstim pe Sf. Cuv. Irodion de la Lainici (Slujba lui se va săvârși marți, a treia zi de Paști)

astăzi, 08:11
38

 Cu multă dorire în suflet pentru viaÅ£a monahală, la vârsta de 22 de ani a intrat în monahism la Mănăstirea Cernica, o adevărată ÅŸcoală isihastă. Aici, tânărul ...

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
294

Proiectul de lege care propune eliminarea obligaÈ›iei părinÈ›ilor singuri de a lucra în ture de noapte È™i precizează că aceÈ™tia pot lucra doar dacă îÈ™i doresc a fost votat favorabil...