Gașca Zurli vine la tine acasă!

Gașca Zurli vine la tine acasă!

Da, ați auzit bine, Gașca Zurli vine la voi acasă! Pe 13 aprilie, înainte de spectacolul pe care îl va susține, Gașca Zurli merge acasă la o familie din Botoșani!

În fiecare oraș în care ajunge în turneul Casa Zurli, Gașca Zurli face o vizită într-o căsuță din orașul respectiv.

Ce trebuie să faci pentru a te înscrie în concurs

Stai într-o căsuță, o garsonieră, într-un un apartament sau într-un orice alt loc care acum este Casa Ta? Încarcă o fotografie în care ne arăți locul tău preferat din casă, povestește-ne cum este la tine, cine locuiește acolo, ce vă place să faceți sau ce face ca locul în care locuiești să fie deosebit, iar noi venim la tine.

În fiecare oraș în care ajungem în turneul Casa Zurli, facem o vizită într-o căsuță din orașul respectiv. Poți încărca o singură fotografie, așa că ai grijă ca ea să fie reprezentativă. Juriul Zurli va alege câte un câștigător în fiecare oraș din turneul de primăvară , iar noi vom merge la el, îi vom declara locuința - Casa Zurli! și va primi din partea noastră o Căsuță Zurli de jucărie și multe alte surprize!

Tot pe 13 aprilie, de la ora 17.00, Gașca Zurli îi invită pe toți copiii din Botoșani în Casa Zurli, cea mai veselă și colorată căsuță din lume. Cine vrea să intre în căsuța Zurli trebuie să spună parola: Bucurie! Și ușa ei magică se deschide numaidecât.

 

13 aprilie, ora 17.00 – BOTOȘANI - SALA SPORTURILOR ELISABETA LIPA

 

Casa Zurli leste un spectacol care împletește armonios ideea că spiritul unei case se află în inimile celor care o locuiesc, că atunci când facem curățenie în case facem curat și în mintea și sufletele noastre, că armonia este o muncă de echipă care implică fiecare membru al familiei. Iar atunci când reușim să găsim echilibrul între toate acestea, viața noastră este mai frumoasă! Cea mai nouă producție marca Zurli aduce cântece nou-nouțe prin care cei mici învață să fie responsabili, jucându-se.

Casa Zurli este plină de povești frumoase care abia așteaptă să fie spuse, scrise cu grijă și dragoste de Mirela Retegan. O producție plină de culoare care aduce în prim plan valori importante pentru copii și părinți.

Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, în oficiile Poștei Române, în Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro și în magazinele Germanos.


(P).