FOTOGRAFIA care a impresionat România: "Lumea e înfometată după sinceritate", spune fotograful!

FOTOGRAFIA care a impresionat România: "Lumea e înfometată după sinceritate", spune fotograful!

   marianmocanu.blogspot.com

Fotografia care surprinde doi "pui de cioban" care se joacă în zăpadă a reuÅŸit să readucă emoÅ£ia ÅŸi simplitatea copilăriei în inimile a peste 10.000 de persoane care în doar patru ore au apreciat-o pe reÅ£eaua de socializare Facebook.

Tabloul a fost imortalizat chiar în urmă cu două zile. "Imaginea a fost realizată în zona Bran, Moeciu. Nu îi cunoÅŸteam pe protagoniÅŸti. Am ieÅŸit la fotografiat prin munÅ£i, prin zăpadă împreună cu un alt prieten de-al meu, fotograf. Mergând pe dealuri am întâlnit niÅŸte ciobani ÅŸi pe aceÅŸti doi pui de cioban care alergau prin curte, de fapt pe deal. Câinii erau slobozi ÅŸi se jucau cu ei", spune fotograful Marian Mocanu, citat de Adevarul.ro.

"Asta e România reală!"

Marian Mocanu a bătut toată Å£ara în căutarea imaginilor care să surprindă viaÅ£a oamenilor simpli, viaÅ£a de zi cu zi a celor care alcătuiesc România necunoscută încă de nimeni.



Fotograful povesteÅŸte că a rămas copleÅŸit de mulÅ£imea de aprecieri care au venit după ce a postat imaginea pe reÅ£eaua de socializare. "Am pus-o să văd ce se întâmplă ÅŸi sunt copleÅŸit. Asta e România reală. Majoritatea oamenilor aÅŸa trăiesc. Ei sunt fericiÅ£i. Copiii aceÅŸtia nu aveau televizor, iar la munte sunt obiÅŸnuiÅ£i cu zăpada. Lumea e înfometată după sinceritate pentru că deja s-au plictisit de fete despuiate pe Facebook. Eu pun suflet în ceea ce fac, dar azi chiar am rămas copleÅŸit", spune Marian Mocanu. 

Vezi mai multe fotografii  AICI.


 
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii botoșăneni au adus bucurie unor familii în preajma sărbătorilor pascale! (Foto, video)

astăzi, 09:11
30

Înaintea sărbătorilor pascale, poliÈ›iÈ™tii botoșăneni au avut o întâlnire specială cu o parte dintre copiii pe care i-au cunoscut în cadrul activităților profesionale È...

Calendar ortodox: Astăzi, în Sfânta şi Marea Vineri (Zi aliturgică. Denia Prohodului Domnului), îl cinstim pe Sf. Cuv. Irodion de la Lainici (Slujba lui se va săvârși marți, a treia zi de Paști)

astăzi, 08:11
36

 Cu multă dorire în suflet pentru viaÅ£a monahală, la vârsta de 22 de ani a intrat în monahism la Mănăstirea Cernica, o adevărată ÅŸcoală isihastă. Aici, tânărul ...

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
292

Proiectul de lege care propune eliminarea obligaÈ›iei părinÈ›ilor singuri de a lucra în ture de noapte È™i precizează că aceÈ™tia pot lucra doar dacă îÈ™i doresc a fost votat favorabil...