Fostul sot al Silviei Dumitrescu s-a sinucis in noaptea de Inviere

Fostul sot al Silviei Dumitrescu s-a sinucis in noaptea de Inviere

 SILVIA DUMITRESCU  

Mircea Dumitrescu a fost gasit mort, in noaptea de Inviere, in apartamentul sau din Sectorul 2 al Capitalei. Trupul neinsufletit a fost descoperit de sotia sa, care, ca o ironie, se numeste tot Silvia Dumitrescu.

Potrivit anchetatorilor, Mircea Petrica Dumitrescu s-ar fi certat cu sotia si ar fi incercat cu disperare sa se impace cu ea. Pe data de 29 martie, barbatul ar fi sunat-o si i-ar fi spus ca, daca nu se intoarce acasa, se sinucide, scrie Cancan.

Sambata, cand toata lumea se pregatea sa mearga la biserica, Silvia l-a sunat, insa nu a mai raspuns nici pe mobil si nici pe fix. Impreuna cu Laurentiu Alexandru Popa, unul dintre fiii pe care Dumitrescu ii avea dintr-o alta casatorie, sotia a intrat in casa. Barbatul era mort, in bucatarie, iar in apropierea cadavrului era un recipient in care ar fi fost antigel.

Contactata telefonic de reporterii de la Cancan, cantareata Silvia Dumitrescu a spus ca nu mai tinea legatura cu el de 16 ani.

"Imi pare foarte rau, dar eu nu mai stiam de el nimic. Nu am stat decat trei ani impreuna. Imi pare rau ca si-a pierdut uzul ratiunii si a facut acest gest (n.r.-sinuciderea) pentru ca este mare pacat. Sper sa-l ierte Dumnezeu", a declarat artista.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
378

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
509

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
632

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...