Florin Ghiorghita: “Daca in Germania ar dura atat de mult documentele la o licitatie, cred ca ar fi spanzurati cu totii”

Florin Ghiorghita: “Daca in Germania ar dura atat de mult documentele la o licitatie, cred ca ar fi spanzurati cu totii”
Consilierul local Florin Ghiorghita acuza Executivul Primariei Botosani ca tergiverseaza prea mult luarea une decizii in ceea ce priveste desemnarea constructorului pentru parcul de agrement Cornisa.

“Licitatia la proiectul Cornisa a avut loc pe data de 9 august. Sunt trei luni de cand s-au depus documentele si, din cate stiu eu, in termen de 30 de zile trebuia dat un raspuns. Am pierdut un an in care se putea lucra. Nu cred ca mai trebuie sa prelungim atat de mult aceste termene. Daca in Germania, si va pretindeati neamt la un moment dat, ar dura atat de mult documentele la o licitatie, cred ca ar fi spanzurati cu totii", a spus Florin Ghiorghita.

Primarul Ovidiu Portariuc a precizat ca o decizie in ceea ce priveste licitatia de la Cornisa se va lua la mijlocul lunii noiembrie.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Lucian Trufin, PSD: „Voi continua dezvoltarea județului Botoșani prin experiența de 20 de ani în administrație publică, cu susținerea echipei PSD”

astăzi, 12:02

„Le mulțumesc botoșănenilor care au semnat pentru susținerea candidaturii mele la Președinția Consiliului Județean. În această campanie de strângere de semnături, am realiza...

Polițiștii de frontieră botoșăneni au confiscat marfă contrafăcută care trebuia să ajungă în Ucraina (Foto)

astăzi, 10:49
53

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Racovăț au descoperit, în urma unui control efectuat asupra unui microbuz, peste 680 bunuri, toate purtând î...

Premiul I obținut de un artist botoșănean la Festivalul de la Sarajevo! ”Truda de mii de ore este răsplătită” (Foto)

astăzi, 10:02
127

În perioada 25-29 aprilie 2024 se desfășoară Festivalul Internațional de Chitară de la Sarajevo, organizat de Asociația Chitariștilor din Federația Bosniei și Herțegovinei.Printre ...