Consiliul de Administratie al ISJ va reanaliza schimbarea directorului de la Scoala nr. 12!

Consiliul de Administratie al ISJ va reanaliza schimbarea directorului de la Scoala nr. 12!

 Cadre didactice de la Sc. 12 la sediul ISJ  

Mai multi profesori si parinti de la Scoala nr. 12 din municipiul Botosani au mers, joi dupa-amiaza, la Inspectortul Scolar Judetean pentru a protesta vizavi de schimbarea directorului scolii.

Consiliul de Administratie al ISJ a decis, joi dimineata, ca Maria Bodas, careia ii expirase contractual de management, sa fie inlocuita cu Artemiza Merticaru.

Profesorii, dar si parintii, nu sunt de acord cu noua numire si sustin ca nu este normal ca la conducerea unitatii de invatamant sa fie numit un profesor de la o alta scoala, in conditiile in care Scoala 12 are cadre didactice bine pregatite care ar putea ocupa aceasta functie.

“Nu suntem de acord cu deciza Consiliului de Administratie al Inspectoratului Scolar Judetean si am inaintat o cerere prin care am solicitat sa ramana in functie doamna Maria Bordas, pana la organizarea concursului. Doamna director a primit de fiecare data calificativul “Foarte Bine" si nu este niciun motiv sa fie schimbata", a spus un cadru didactic.

Mihaela Hunca a precizat ca se va intruni din nou Consiliul de Administratie si va fi rediscutata situatia de la Scoala 12.

“Vom organiza un nou Consiliu de Administratie si voi ruga departamentul de management sa faca propuneri sa reanalizam situatia de la Scoala 12. Eu doar pun in aplicare Hotararea Consiliului de Administratie", a mentionat Hunca.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Premiul I obținut de un artist botoșănean la Festivalul de la Sarajevo! ”Truda de mii de ore este răsplătită” (Foto)

astăzi, 10:02
65

În perioada 25-29 aprilie 2024 se desfășoară Festivalul Internațional de Chitară de la Sarajevo, organizat de Asociația Chitariștilor din Federația Bosniei și Herțegovinei.Printre ...

Francofonie și dezvoltare durabilă la Botoșani: ”Să fie viață în oraș!” (Foto)

astăzi, 09:29
66

Miercuri, 24 aprilie 2024, Casa Corpului Didactic Botoșani a găzduit Conferința internațională “Vers des villes durables – Que la ville reste vivable!“ (traducere în conte...

Tragedie, noaptea trecută, la Suceava: Accident cumplit, doi tineri au murit pe loc! (Foto)

astăzi, 08:44
1179

Tragedia s-a produs noaptea trecută. Doi bărbați au murit după ce au intrat cu un motoscuter într-un podeț într-un sat din județul Suceava.Potrivit ISU Suceava, echipajele au int...