Florin Gavril, reales presedinte al Consiliului Judetean al Elevilor

Florin Gavril, reales presedinte al Consiliului Judetean al Elevilor

 Florin Gavril  

 Casa Corpului Didactic Botoşani a găzduit, miercuri, deschiderea oficială a Adunarii Generale a Consiliului Judeţean al Elevilor Botoşani şi procesul de alegeri din cadrul Biroului Executiv. La această întrunire au participat reprezentanţii consiliilor şcolare ale elevilor din judeţul Botoşani.

Scopul principal al Adunării Generale a fost alegerea noului Birou Executiv al CJE Botoşani. De aceea, au putut candida pentru posturile de preşedinte CJE, vicepreşedinti CJE, secretar CJE şi directori de departamente toţi reprezentanţii elevilor la nivel de Consiliu Şcolar.

În urma votului democratic exprimat de membrii CJE Botoşani, noul preşedinte desemnat este Gavril Florin Alexandru, elev la Colegiul National ,,A.T.Laurian``.

Posturile de vicepreşedinti au fost preluate de Ifrim Elisabeta- Colegiul Naţional G. Ghica Dorohoi şi Robert Pelin- Colegiul Economic Octav Onicescu, iar echipa CJE Botoşani are urmatoarea componenţă:

-secretar-Ciobanu Andra de la Liceul de Artă Ştefan Luchian 

Directori de departamente:

-Concursuri Şcolare şi Extraşcolare: Caziuc Sabina- Colegiul Naţional Mihai Eminescu;

-Cultură, Educaţie şi Programe Şcolare: Mititelu Eduard -Colegiul Naţional Mihai Eminescu;

-Avocatul Elevului: Alupoaie Diana -Colegiul National ,,A.T.Laurian"

-Mobilitate, Informare, Formare şi Consiliere: Borsan Răzvan -Liceul Regina Maria Dorohoi

.,,Am ales să candidez pentru un al doilea mandat în cadrul Consiliului Judeţean al Elevilor Botoşani deoarece consider că elevii, priviţi sub unitatea Consiliului Elevilor, vor reprezenta o forţă în societate, în procesul decizional, un instrument de dezvoltare al gradului de asociativitate şi responsabilizare socială, de asigurare a unui climat educaţional democratic şi de calitate, sub aspectul îmbunătăţirii procesului decizional care priveşte viaţa şcolară şi a comunităţii. Pe perioada mandatului mă voi îngriji de doua lucruri importante şi anume: reprezentarea elevilor în forurile decizionale şi asigurarea unui mediu propice dezvoltării lor.`` a declarat Gavril Florin, preşedintele Consiliului Judeţean al Elevilor Botoşani.

Un alt obiectiv al Adunării Generale îndeplinit în cadrul întâlnirii a fost elaborarea strategiei Consiliului Judeţean al Elevilor Botoşani şi a planului de acţiune pe anul şcolar în curs.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșănean ridicat de acasă în cătușe și dus într-o celulă din Penitenciar!

astăzi, 12:33
4

În cursul zilei de vineri, polițiștii din Flămânzi au identificat un bărbat, din orașul Flămânzi, pe numele căruia era emis de către Judecătoria Botoșani un mandat de execu...

Lucian Trufin, PSD: „Voi continua dezvoltarea județului Botoșani prin experiența de 20 de ani în administrație publică, cu susținerea echipei PSD”

astăzi, 12:02
21

„Le mulțumesc botoșănenilor care au semnat pentru susținerea candidaturii mele la Președinția Consiliului Județean. În această campanie de strângere de semnături, am realiza...

Polițiștii de frontieră botoșăneni au confiscat marfă contrafăcută care trebuia să ajungă în Ucraina (Foto)

astăzi, 10:49
71

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Racovăț au descoperit, în urma unui control efectuat asupra unui microbuz, peste 680 bunuri, toate purtând î...