Floricel Aioniţoaei: "Eu candidez doar cu mine"

Floricel Aioniţoaei: "Eu candidez doar cu mine"
 Floricel Aioniţoaei, singurul candidat pentru funcţia de manager la Teatrul Vasilache, s-a prezentat, luni, în faţa comisiei de concurs pentru a susţine interviul, după ce la proiectul de management a obţinut nota 9,69.

 În cazul în care va câştiga concursul şi va obţine un nou mandat la conducerea instituţiei de cultură, Aioniţoaei îşi doreşte ca cele menţionate în planul de management să fie duse la îndeplinire în cel mai scurt timp.

"Mă duc să susţin un proiect pe care l-am gândit, l-am făcut, mi-l asum şi chiar vreau să îl îndeplinesc în următorii trei ani de zile. Eu nu am candidat cu nimeni şi dacă ar fi fost încă cinci candidaţi tot nu candidam cu ei. Eu candidez doar cu mine. Cel mai mare inamic al unui candidat este el însuşi", a declarat Floricel Aioniţoaei.

Pe data de 23 februarie va avea loc interviul pentru ocuparea postului de manager la Filarmonica Botoşani, unde sunt doi candidaţi, respectiv Mihai Sârbu şi Constantin Daniel Boghian, în timp ce la Teatrul Mihai Eminescu va fi reluată procedura după ce Traian Apetrei a fost respins la proiectul de management.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfinţii Mucenici Petru, Dionisie şi Paulin

astăzi, 08:17
11

Pe vremea când Imperiul Roman era condus de împăratul Deciu (249-251), aprig prigonitor al creştinilor, Sfântul Mucenic Petru, un tânăr frumos şi viteaz, a fost prins de p...

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
348

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...

FC Botoșani - CS Mioveni 1-0! Victorie uriașă pe Municipal. Sperăm la salvare! (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
377

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în disputa cu CS Mioveni. Elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu 1-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 1, după un meci în...