Se îngroaşă gluma! Băsescu: "Mă gândesc să-i fac lui Ponta plângere penală"

Se îngroaşă gluma! Băsescu: "Mă gândesc să-i fac lui Ponta plângere penală"
Preşedintele Traian Băsescu îl avertizează pe premierul Victor Ponta că riscă o plângere penală "pentru corupţie şi abuz în serviciu".
 
Şeful statului a anunţat astăzi că a cerut deja "unui grup de jurişti" să analizeze dacă îl poate reclama pe Victor Ponta la Parchetul General. Plângerea penală la care se gândeşte Băsescu ar viza mai multe iniţiative guvernamentale asumate de prim-ministru, de la modul în care a fost stins litigiul cu Rompetrol, prin ştergerea datoriilor istorice ale companiei, până la transferul de terenuri agricole din 2013 către Consiliul Judeţean Brăila, scrie gandul.info.

"Am cerut deja unui grup de jurişti să vadă dacă un Guvern poate răspunde în faţa legii. Nu numai pentru corupţie şi pentru abuz în serviciu. Avem probleme de acţiune guvernamentală", a spus Băsescu într-un interviu la B1.

Preşedintele susţine că demersul său se referă la "iniţiative ale prim-ministrului" pe care le consideră "abuzuri legislative prin care îşi serveşte clentela".

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfinţii Mucenici Petru, Dionisie şi Paulin

astăzi, 08:17
5

Pe vremea când Imperiul Roman era condus de împăratul Deciu (249-251), aprig prigonitor al creştinilor, Sfântul Mucenic Petru, un tânăr frumos şi viteaz, a fost prins de p...

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
336

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...

FC Botoșani - CS Mioveni 1-0! Victorie uriașă pe Municipal. Sperăm la salvare! (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
368

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în disputa cu CS Mioveni. Elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu 1-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 1, după un meci în...