Eugen Turcanu a iesit de la Comisia de Disciplina: "Parca am fi la un Talk Show"

Eugen Turcanu a iesit de la Comisia de Disciplina: "Parca am fi la un Talk Show"
Dupa o ora si un sfert, timp in care a stat in fata Comisiei de Disciplina, seful D.S.P.S.A, Eugen Turcanu, a iesit din Primarie asteptand ca membrii comisiei sa ia o decizie in ceea ce il priveste.

Turcanu a spus ca toate acuzatiile care i se aduc se refera la articolele din presa si nu la activitatea sa in cadrul D.S.P.S.A. Botosani.

"A fost o comisie normala, in care au luat in calcul si ce am spus eu. Data trecuta, domnul Cosmin Andrei era principalul invinuit, se lupta cu mine si el era cel care ma ancheta, dar pentru asta o sa suporte consecintele legale. Totul se bazeaza pe o analiza a articolelor din presa, de parca am fi la un talk show, unde luam in calcul ce a spus X sau Y. In afara de amenintari n-am primit niciun control. Au spus ca maine se intalnesc si vor delibera si nu m-au mai chemat. Banuiesc ca o sa urmeze si comisia a treia maine", a precizat Eugen Turcanu.

Acesta a declarat ca va depune contestatie la decizia luata de comisia condusa de viceprimarul Cosmin Andrei, atunci cand Turcanu a fost penalizat cu diminuarea cu 5% a salariului pentru o perioada de doua luni, iar in functie de decizia celei de-a doua comisii, va actiona in consecinta.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Beneficiarii de alocații și indemnizații își vor primi banii începând de luni!

astăzi, 09:19
32

Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc:- Alocația lunară de plasament;- Alocația lunară de plasament pentru copilul cu handicap;- Indemnizația de sprijin pentru plasament;...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfinţii Mucenici Petru, Dionisie şi Paulin

astăzi, 08:17
38

Pe vremea când Imperiul Roman era condus de împăratul Deciu (249-251), aprig prigonitor al creştinilor, Sfântul Mucenic Petru, un tânăr frumos şi viteaz, a fost prins de p...

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
401

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...