Femeie moartă, ţinută mai multe zile într-o casă, pe scânduri!

Caz demn de un scenariu de film, într-o localitate din judeţul Botoşani. O femeie în vârstă de 85 de ani, din localitatea Păltiniş, care a decedat pe 7 ianuarie nu a fost îngropată nici până în ziua de azi după ce între rude şi persoana care o îngrijea s-a iscat un adevărat scandal.

Bătrâna era îngrijită în ultima perioadă de o femeie în vârstă de 50 de ani, din aceeaşi localitate, care şi-a găsit un concubin în satul Teioasa, unde a mers să locuiască. În Teioasa a dus-o şi pe femeia de 85 de ani, care se externase de curând din spital, dar care la câteva zile, din cauza afecţiunilor de care suferea, a decedat.

După decesul bătrânei, femeia care o îngrijea a ţinut cadavrul mai multe zile într-o casă, pe scânduri, având pretenţii la ajutorul de deces, după cum susţin apropiaţii decedatei.

În plus, preotul din Teioasa a refuzat înmormântarea pentru că nu ştia dacă femeia este ortodoxă şi nici nu a văzut documentele de deces.

După un scandal de pomină, rudele defunctei au reuşit să ia trupul neînsufleţit din casa în care a fost ţinut aproape o săptămână şi să îl ducă la Păltiniş, dar încă nu o pot înmormânta creştineşte pe femeie pentru că documentele eliberate după decesul acesteia au fost luate de cea care a îngrijit-o cât era în viaţă.

Rudele aşteaptă acum să se rezolve problema actelor, pentru a o putea înmormânta pe femeie după rânduielile creştine.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu“ Botoșani organizează concurs de creație literară! (foto)

Friday, 27 September 2024

Lucrările pot fi trimise pe adresa de e-mail: lecturabjme@gmail.com sau pot fi depuse la Sala de Lectură a Bibiotecii, sediul central din Calea Națională, nr. 64. Termenul limită de predare es...

Elevii unei școli din Botoșani învață despre leadership și educație financiară la Târgul anotimpurilor! (foto)

Friday, 27 September 2024

"It takes a village to raise a child" spune un proverb și asta au reușit educatorii, învățătorii și profesorii Școlii Gimnaziale „Sfânta Maria” din Botoșani: ...

Eveniment de excepție marca BIZZ CLUB Botoșani (foto)

Friday, 27 September 2024

Pe 25 septembrie 2024, Hotelul Rapsodia din Botoșani a fost gazda workshop-ului „Vânzări cu IMPACT: Convinge Creierul Instinctual să spună DA”, susținut de Răzvan Curcubătă, ...