Vicepreşedinte CJ, despre salariul directorului de la Nova Apaserv: Un astfel de salariu încântă pe oricare

Salariul pe care îl încasează managerul de la societatea Nova Apaserv este unul destul de tentant, dar postul pe care îl ocupă Gabriel Cârlan implică foarte multe responsabilităţi, după cum susţine Gheorghe Sorescu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean.

Sorescu nu a dorit să facă prea multe comentarii vizavi de situaţia de la operatorul de apă privind majorarea, iar ulterior revenirea la salariul initial pentru director, spunând că decizia privind o eventuală mărire aparţine Adunării Generale a Acţionarilor.

“Asta va stabili AGA. O să vadă dacă merg brici, dacă stau foarte bine cu implementarea proiectelor pe mediu, pe tot ce au acolo. Un salariu de genul acesta cred că încântă pe oricare, dar responsabilităţile sunt foarte mari. Acum s-a revenit la situaţia dinainte", a spus Gheorghe Sorescu.

Membrii CA de la Nova Apaserv s-au întrunit, vineri, într-o nouă şedinţă, fiind pusă în discuţie revocarea hotărârii şi revenirea la salariul avut anterior majorării, pe motiv că a fost încălcată o Hotărâre a AGA din 2012, care prevede că salariul managerului poate varia între 6.500 şi 8.000 de lei.

La sfârşitul anului trecut, leafa lui Gabriel Cârlan a fost majorată de la 6.700 de lei brut la 11.000 de lei brut, primul salariu mărit trebuind să îl primească în luna februarie.

Pe motiv că preşedintele CA a lipsit de la şedinţa în care s-a decis majorarea salariului directorului, în luna decembrie, şi că prin acea decizie, aprobată cu şase voturi pentru şi două împotrivă, se încălca o prevedere legislativă, luarea unei decizii privind salariul managerului de la Nova Apaserv s-a amânat până la convocarea Adunării Generale a Acţionarilor.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu“ Botoșani organizează concurs de creație literară! (foto)

Friday, 27 September 2024

Lucrările pot fi trimise pe adresa de e-mail: lecturabjme@gmail.com sau pot fi depuse la Sala de Lectură a Bibiotecii, sediul central din Calea Națională, nr. 64. Termenul limită de predare es...

Elevii unei școli din Botoșani învață despre leadership și educație financiară la Târgul anotimpurilor! (foto)

Friday, 27 September 2024

"It takes a village to raise a child" spune un proverb și asta au reușit educatorii, învățătorii și profesorii Școlii Gimnaziale „Sfânta Maria” din Botoșani: ...

Eveniment de excepție marca BIZZ CLUB Botoșani (foto)

Friday, 27 September 2024

Pe 25 septembrie 2024, Hotelul Rapsodia din Botoșani a fost gazda workshop-ului „Vânzări cu IMPACT: Convinge Creierul Instinctual să spună DA”, susținut de Răzvan Curcubătă, ...