Facturile la încălzire pot fi plătite online

Facturile la încălzire pot fi plătite online

S.C. Modern Calor S.A. vine în întâmpinarea clienților săi cu noi și moderne mijloace pentru plata facturilor la energia termică și apa caldă menajeră.

Societatea de termoficare a implementat o platformă prin intermediul căreia se pot efectua plăți electronice, direct de pe calculatorul sau smartphone-ul personal, fără ca clienții să mai fie nevoiți să se deplaseze la un centru de încasare sau la ghișeul vreunei bănci.

Accesând site-ul www moderncalor.ro, la secțiunea CLIENȚI, vă puteți crea un cont online pentru a vizualiza, în orice moment, atât facturile emise către dumneavoatră, cât și situația financiară la zi. 


Totodată, puteți transmite și indexurile de consum lunar de la apometrele de apă caldă. La aceiași secțiune puteți utiliza și opțiunea PLĂȚI ONLINE, pe care o găsiți în bara de instrumente din partea superioară a paginii.


De asemeni, noul site vă oferă o serie întreagă de informații utile atât despre societatea MODERN CALOR S.A., despre sistemul centralizat de termoficare și avantajele pe care acesta le oferă în comparație cu alte sisteme individuale, cât și privitor la actele normative care reglementează activitatea serviciilor publice de termoficare. Site-ul conține și un formular electronic predefinit pentru trasmierea de sesizări și reclamatii.

Comunicat de presă Modern Calor

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Angela Paveliuc-Olariu, despre odiseea ouălor încondeiate de Paște. „Cojile de ou aveau şi ele importanţa lor”

astăzi, 14:07
19

Pentru Angela-Paveliuc Olariu, aşa cum chiar ea recunoaşte, etnografia a fost un adevărat refugiu, unul care a purtat-o pe culmile frumuseţilor tradiţionale.Vorbeşte cu drag despre etnografi...

PSD Botoșani : „Lumina Sfântă să vă călăuzească pretutindeni, cu liniște și pace în suflet!”

astăzi, 13:09
43

Să întâmpinăm cu bucurie Sărbătoarea Paștelui și să împărtășim împreună taina Învierii Mântuitorului!Lumina Sfântă să vă călăuzească pret...

(P) Geamuri curate, fără pete și fără stres, în 5 pași simpli

astăzi, 11:52
97

Știi acel moment când soarele strălucește fermecător prin ferestre și scoate la iveală urmele inestetice ale degetelor, petele lăsate de picurii de ploaie sau urmele de la ultima sesiune ...