Facerea de bine se rasplateste... cu o bataie buna!

Facerea de bine se rasplateste... cu o bataie buna!
După ce a salvat de la îngheţ o femeie care, beată fiind, zăcea in mijlocul drumului, un bărbat a avut parte de o seară de groază! Trezită de căldură căminului, femeia si-a acuzat binefăcătorul că i-a furat telefoanele mobile. In câteva minute, bărbatul s-a pomenit legat la mâini şi bătut de soţul femeii şi de un prieten al acestuia!

În ziua de 17 februarie, în jurul orei 13.00, poliţiştii din comuna Durneşti au fost sesizaţi de către B. Dumitru, de 42 de ani, din localitate, cu privire la faptul că în seara de 16.02.2010, în jurul orei 22.00, a fost victima unei infracţiuni de lipsire de libertate în mod ilegal.

"Primele verificări efectuate de către poliţişti au stabilit faptul că în ziua de 16.02.2010, în jurul orei 20.30, în timp ce se deplasa spre domiciliu, B. Dumitru a observat-o pe consăteanca sa, A. Cornelia, de 41 de ani, zăcând întinsă pe sol în zona centrală a satului Durneşti, fiind în avansată stare de ebrietate. Din acest motiv a decis să o ajute să ajungă la domiciliu, loc în care B. Dumitru i-a găsit pe A. Mihai, de 48 de ani (soţul lui A. Cornelia) şi V. Romica, de 36 de ani, care se aflau de asemenea în stare de ebrietate", a mentionat inspector pr. Daniela Darea, din cadrul IPJ Botosani.

Întrucât, odată ajunsă acasă, A. Cornelia l-a acuzat pe B. Dumitru că i-ar fi sustras două telefoane mobile, ceilalţi doi bărbaţi l-au agresat fizic pe B.Dumitru, lovindu-l cu pumnii peste faţă, pentru a-l determina să recunoască furtul, imobilizându-l totodată prin legarea mâinilor cu o curea de la pantaloni.

După aproximativ 15 minute, V. Romica l-a dezlegat pe bărbat, care a reuşit să fugă din locuinţa respectivă. Victima a fost examinată medico-legal.

Faţă de A. Mihai şi V.Romica se continuă efectuarea cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

PSD Botoșani : „Lumina Sfântă să vă călăuzească pretutindeni, cu liniște și pace în suflet!”

astăzi, 13:09
1

Să întâmpinăm cu bucurie Sărbătoarea Paștelui și să împărtășim împreună taina Învierii Mântuitorului!Lumina Sfântă să vă călăuzească pret...

(P) Geamuri curate, fără pete și fără stres, în 5 pași simpli

astăzi, 11:52
59

Știi acel moment când soarele strălucește fermecător prin ferestre și scoate la iveală urmele inestetice ale degetelor, petele lăsate de picurii de ploaie sau urmele de la ultima sesiune ...

Incendiu în balconul unui apartament din Botoșani, proprietara a suferit un atac de panică! (Foto)

astăzi, 11:32
284

Deși era acasă, proprietara nu  și-a dat seama ca ard lucrurile din balcon. Un vecin a observat ca iese fum și a sunat la 112 după ajutor.La caz s-au deplasat pompierii din cadrul Detaș...