Expoziţie inedită de motociclete pe Pietonalul Unirii - GALERIE FOTO

Expoziţie inedită de motociclete pe Pietonalul Unirii - GALERIE FOTO
Zeci de posesori de motociclete din Botoşani au expus, sâmbătă, pe Pietonalul Unirii, în faţa Muzeului Judeţean, adevărate bijuterii pe două roţi.

Acţiunea are scopul de a familiariza publicul cu sportul şi vehiculele pe două roţi. Cum era de aşteptat motocicletele expuse, de viteză, enduro, dar şi cruisere au atras imediat atenţia trecătorilor, cei mai încântaţi fiind copiii. Aceştia nu au ezitat şi au urcat pe vehiculele pe două roţi pentru a-şi face o fotografie.

Şi adulţii au fost invitaţi să urce pe motociclete pentru a experimenta senzaţia de a sta pe şeaua unui motor, posesorii acestora oferind detalii tehnice despre aceste vehicule tuturor celor interesaţi.

“Am venit să ne prezentăm. De principiu, oamenii văd motocicliştii pe stradă, întorc capul, îi admiră, dar nu cred că au avut vreodată ocazia, şi nu numai în Botoşani, cred că la nivel mai mare, de a sta, a admira, a te urca pe o motocicletă, a încerca senzaţia unei ieşiri pe motocicletă. Ăştia suntem, suntem oameni normali, cu familii, suntem din toate păturile sociale, nu este nimic de ascuns şi ne place viaţa pe două roţi. Avem un parteneriat cu cei de la circulaţie, a spus Gelu Graur, cel care a organizat inedita expozitie.

Acesta a mai precizat că la Botoşani este o comunitate foarte închegată care de la an la se măreşte, fiind până acum peste 50 de pasionaţi de motociclete.

În jurul orei 18.00, motocicliştii vor pleca într-o plimbare pe străzile din municipiul Botoşani.  

FOTO:

















































 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: În a doua zi de Paște sărbătorim Învierea Domnului și îl cinstim pe Sfântul și dreptul Iov

astăzi, 09:31
20

Sfântul și dreptul Iov, sărbătorit în acest an în a doua zi de Paște, a trăit în Avsitida, între Arabia și Idumeea. Tatăl său era Zaret, iar mama lui era Vosora....

Adăpost cu 28 de animale cuprins de flăcări într-o localitate din Botoșani!

astăzi, 08:58
155

Proprietarul a fost cel care a anunțat incendiul. Când a văzut flăcările, întreaga construcție de aproximativ 120 de metri pătrați ardea.La caz s-au deplasat pompierii din cadru...

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

Duminică, 5 Mai 2024
511

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...