Exmatriculat pentru ca si-a batut profesorul!

Elevul din Saveni, care si-a agresat la sfarsitul saptamanii profesorul, a fost exmatriculat din liceu! Adi-Eugen Corolea, elev in clasa a XII-a, nu mai are drept sa se inscrie la Liceul Teoretic Mihai Ciuca, dar nici in alta unitate scolara, in acest an.

Dumitru Pancu, de 46 de ani, profesor la Liceul Teoretic Mihai Ciuca din orasul Saveni, a fost batut crunt de Adi-Eugen Corolea, de 18 ani, din comuna Stiubieni, judetul Botosani, care ii era elev in clasa a XII-a.

Strigatele lui Dumitru Pancu au fost auzite de catre un coleg profesor, B. Ciprian, care a intervenit, oprindu-l pe agresor sa mai loveasca.

"In urma loviturilor primite, P.Dumitru a fost trimis de urgenta la Spitalul Orasenesc Saveni, de unde, ulterior, a fost transferat si internat la Spitalul Judetean Botosani, cu diagnosticul traumatism cranian forte, hematom masiv facies stang", a precizat Manuela Ieremie, purtator de cuvant al IPJ Botosani.

"S-a inchis cu mine in cabinet si a inceput sa ma loveasca cu pumnii si picioarele. M-a lovit pana a intrat un coleg de-al meu cu forta si a intrerupt totul. L-a bruscat si pe el, sa apuce sa iasa din cabinet, si a fugit. Nu am mai avut niciodata probleme cu el de acest fel. Oricum este un elev problema. Are foarte multe absente si note foarte mici la purtare", a povestit marcat profesorul, a doua zi de la incident.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Pompierii botoșăneni alături de oamenii afectați de inundațiile din județul Galați, mărturisirea unui cetățean. „N-am salvat nimic, pe toate le-a prins” (foto, video)

astăzi, 15:31

Pompierii botoșăneni și-au început, vineri dimineață, misiunea în sprijinul oamenilor din județul Galați, afectați de inundații. Aceștia intervin, încă de la primele ore, ...

Bebeluș român născut într-o ambulanță în Italia, mort după numai câteva zile de viață

astăzi, 14:29

Micuțul, relatează Corriere della Sera, s-a născut la numai 34 de săptămâni și a venit pe lume sâmbăta trecută, în timp ce mama sa, o femeie de naționalitate română, ...