Eugen Turcanu: "Domnul primar nu e in stare sa faca un contract cu E-on, dar vrea sa mai angajeze niste flacai alesi pe spranceana"

Viceprimarul municipiului Botosani, Eugen Turcanu, a avut cateva declaratii aprinse la adresa primarului Ovidiu Portariuc, pe care il acuza ca nu face administratie si ca lasa Parcul Curcubeului sa fie distrus.

Acesta a relatat presei ca fantana arteziana din parc nu functioneaza pentru ca edilul sef nu a incheiat contract cu cei de la E-on, iar cismelele cu apa nu functioneaza nici ele pentru ca, de asemenea, nu exista contract cu Nova Apaserv.

Turcanu spune ca principalul scop al primarului este sa aduca o firma de paza, unde sa mai angajeze cativa "flacai care sa se plimbe cu bastoanele prin parc", in loc sa monteze cateva camere video.

"Ii mai spun o data domnului primar sa faca administratie. I-am facut o serie de adrese in care i-am solicitat sa ne prezinte situatia celor 17 obiective de investitii, care au fost prinse pe ultima sedinta de Consiliu Local, pentru ca dumnealui transmite celor din Primarie ca el nu face asa ceva. Dumnealui nu face administratie, ci face politica intruna. A iesit dintr-o campanie electorala si a intrat in alta, numai ca nu candideaza el pe presedintie si orasul asta are nevoie de actiuni. Ce asteapta cu Parcul Curcubeului? I-a taiat panglica acum o luna cu fast. De ce nu ia nicio masura? Nu-i totul cu firma de paza, ca tot asta spune. A gasit acum un motiv sa mai angajeze iar niste flacai de-ai lui alesi pe sprinceana, care sa se plimbe cu bastoanele. Acolo trebuie sa se monteze cateva camere video. De ce nu functioneaza aspersoarele? Va spun eu: pentru ca nu a fost in stare domnul primar sa faca un contract cu E-on ca sa alimenteze fantana arteziana si nu a facut contract cu Nova Apaserv ca sa alimenteze cismelele alea. Nu e in stare sa faca o adresa la E-on.", a declarat Eugen Turcanu.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Valeriu Iftime a reacționat după FC Botoșani - Rapid: ”Băiatul meu de suflet!”

Sunday, 6 October 2024

Valeriu Iftime a vorbit imediat după meciul cu Rapid și a ținut să puncteze faptul că portughezul Aldair l-a dat pe spate în urma evoluției sale împotriva giuleștenilor. De aseme...

FC Botoșani – Rapid 2-0, VICTORIE mare pe Municipal!

Sunday, 6 October 2024

Aproape 5000 de suporteri au fost prezenți la meci, suporterii înfruntând ploaia și aplaudând succesul fotbaliștilor botoșăneni, antrenați de Liviu Ciobotariu. Rapid a benefici...

Vești bune pentru șoferi: Modul de aplicare a amenzii pentru lipsa rovinietei va fi schimbat

Sunday, 6 October 2024

Documentul prevede o perioadă de 24 de ore pentru plata taxei pentru drumurile naționale. Proiectul de lege a primit deja aviz favorabil de la Comisia de Transport și Infrastructură și va ajun...