România: TIR plin cu SUC rasturnat. Angajatii CNADNR, veniti sa ajute, s-au autoservit cu cateva sticle

România: TIR plin cu SUC rasturnat. Angajatii CNADNR, veniti sa ajute, s-au autoservit cu cateva sticle
Un tir care transporta zeci de baxuri cu bauturi carbo-gazoase a intrat in balans, iar incarcatura a ajuns pe sosea. Soferul sustine ca a pierdut controlul volanului pentru ca a fost orbit de farurile unei masini. Printre cei veniti sa curete zona au fost si angajati mai... insetati. N-au rezistat ispitei si au luat cateva sticle cu suc pe care le-au impartit cu prietenii.

Soferul incarcase tirul in Prahova si se indrepta spre Craiova. Intr-o curba periculoasa insa, la intrare in localitatea Adanca, nu a mai putut stapani vehiculul. Soferul tirului povesteste ca a fost orbit de farurile altei masini, iar in acel moment a tras brusc de volan, iar toata marfa s-a imprastiat pe drumul national.

"M-a furat de sus, din cauza apei, a ploii, m-a furat de sus, mi-a venit masina din fata, ca sa nu intru peste ei, mi-a venit cu faza lunga. In cateva secunde m-a pus de-a latul...", a spus Ionel Miu, sofer, potrivit stirileprotv.ro

In timp ce unii se straduiau sa scoata tirul de pe sosea, altii... si-au potolit setea!

"Da, am luat si eu o sticla cu suc, le-am dat la baietii aia, colo, uite-i colo.", a spus unul din angajatii CNADNR prezenti la locul accidentului.

"Pe DN 72, in afara localitatii Adanca, s-a produs un accident de circulatie soldat cu pagube materiale. Conducatorul auto va fi sanctionat contraventional potrivit prevederilor legale.", a declarat Laurentiu Raduna, SPR Dambovita.

Politistii incearca sa lamureasca, in urma unei anchete, toate detaliile accidentului.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
106

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...

FC Botoșani - CS Mioveni 1-0! Victorie uriașă pe Municipal. Sperăm la salvare! (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
234

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în disputa cu CS Mioveni. Elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu 1-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 1, după un meci în...

50 de tone de deșeuri arse într-un incendiu într-o localitate din Botoșani, pădure la un pas să fie cuprinsă de flăcări!

Vineri, 17 Mai 2024
168

Aproximativ 50 de tone de deșeuri plastice, menajere și vegetale au ars, în această după-amiază, în localitatea Baranca din comuna Hudești. Puțin a lipsit ca flăcările să nu cupr...