Esti pe Facebook fara sa stii - cum te urmareste intreaga retea

Esti pe Facebook fara sa stii - cum te urmareste intreaga retea
In aceasta lume a tehnologiei, a-ti pastra confidentialitatea informatiilor personale a devenit un lucru tot mai greu.

Se pare ca 800 de milioane de utilizatori nu sunt de ajuns pentru Facebook. Cea mai mare retea de socializare face profilul online al unor persoane care nu sunt inregistrate ca utilizatori. Acuzatia este lansata de o companie irlandeza care are ca obiect de activitate protectia datelor, scrie Fox News.

Cei de la Facebook ar folosi datele personale ale unor oameni pentru a le crea cate un profil in aceasta retea de socializare. Asa ceva se intampla chiar daca indivizii respectivi nu au oferit ei informatiile.

Cei de la Facebook au negat categoric aceasta informatie, dar mai multi experti spun ca este posibil sa se fi intamplat astfel. Legislatia europeana este mult mai severa decat cea a SUA in privinta protejarii datelor personale.

Este bine de stiut, totusi, ca multe site-uri aduna si distribuie informatii privitoare la oameni. Totul este facut fara a le cere acestora acordul. Cateva site-uri americane vizate ar fi Spokeo, iSearch si WhitePages.com. Americanii chiar au deschis procese impotriva Facebook, in state ca Mississippi, Louisiana, Kansas si Kentucky.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

astăzi, 21:14
240

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
280

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
185

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...