Botosani: La betie, a rupt un stalp cu masina furata de la firma! FOTO

Botosani: La betie, a rupt un stalp cu masina furata de la firma! FOTO
A furat masina patronului si, chiar daca nu avea permis, dar avand "la bord" o concentratie de 1,17 mg/l alcool pur in aerul expirat, a plecat la plimbare! Aventura s-a sfarsit repede, barbatul fiind oprit de… un stalp!

Un barbat in varsta de 32 de ani, din municipiul Botosani, a reusit performanta de a fi cercetat pentru nu mai putin de patru infractiuni!



Sambata dimineata, in jurul orei 4.00, Valentin Hareza se deplasa pe strada Maramures, din municipiul Botosani, in masina aflandu-se si sotia acestuia. La un moment dat, intrucat se afla intr-o avansata stare de ebrietate, barbatul a pierdut controlul asupra volanului si s-a izbit cu masina, un Renault Megane, intr-un stalp de electricitate.

In urma impactului puternic stalpul s-a rupt in partea de jos.

Locatarii din zona, treziti de zgomotul puternic, au fost cei care au sunat la 112. La fata locului a ajuns un echipaj de Pompieri, de Politie si un echipaj de interventie de la E.ON Moldova.

"Dormeam si dintr-o data am auzit o bubuitura puternica. Am crezut ca a explodat ceva si am iesit repede afara, si am vazut o masina intrata in stalp", a spus un botosanean care locuieste pe strada Maramures.



Barbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultand o concentratie de 1,17 mg/l alcool pur in aerul expirat. El a fost transportat la spital in vederea recoltarii probelor biologice de sange, pentru stabilirea alcoolemiei.

Surpriza mare a venit atunci cand oamenii legii au constatat ca barbatul nu poseda permis de conducere, si mai mult, masina cu care a intrat in stalp nu este a sa, ci a furat-o de la firma unde lucreaza.

Acum el este cercetat pentru conducere fara permis, conducere sub influenta bauturilor alcoolice, distrugere si furt.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

astăzi, 21:14
186

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
263

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
180

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...