Esti pasionat de pariurile antepost? Iata casa online la care gasesti cele mai multe astfel de pariuri

Esti pasionat de pariurile antepost? Iata casa online la care gasesti cele mai multe astfel de pariuri

 Intelbet  

Multa vreme nebagate in seama, iata ca in ultima perioada pariurile antepost prind tot mai mult in randul pariorilor romani si asta din mai multe motive.

Primul eveniment care a facut romanii sa-si indrepte mai mult atentia catre pariurile antepost l-a reprezentat castigarea titlului de campioana in Premier League de catre Leicester in urma cu  doua sezoane, cota ca asta sa se intample fiind  una enorma la inceputul editiei, dupa cum va puteti da seama. Al doilea eveniment care a avut un impact major pentru ca utilizatorii sa-si indrepte atentia catre pariurile antepost l-a reprezentat castigarea titlului editia trecuta de Liga I de catre Viitorul Constanta, si aici cota pentru ca asta sa se intample fiind una destul de mare.

Ce sunt pariurile antepost si care sunt avantajele lor?

In cazul in care nu stiti cum se manifesta  pariurile antepost, cunoscute si ca pariuri pe termen lung, sa spunem ca acestea sunt plasate inaintea unei competitii sau chiar pe parcursul ei, pariul urmand a fi stabilit la finele acelei competitii sau cat mai aproape de final.

Este drept, daca veti plasa pariuri antepost va veti bloca suma de bani pe perioada acelei competitii, insa unul din avantajele unor astfel de pariuri il reprezinta faptul ca acestea au o probabilitate mai mare de castig decat cele normale. Spre exemplu, daca mizati pe un pariu antepost la o cota de 1.4, veti avea sanse mai mari de reusita decat daca veti plasa un pariu normal la aceeasi cota.

Unde pot gasi pariuri antepost?

Majoritatea caselor de pariuri are in oferta astfel de pariuri, doar ca cele mai multe le prezinta cand au loc evenimente de interes global, cum ar fi Campionatul Mondial de Fotbal, cel European, Champions League, Europa League, turneele de Grand Slam la tenis etc. . Casele de pariuri ce au o oferta bogata in ceea ce priveste pariurile antepost le putem numara pe degetele de la o mana.

Cea care ne-a impresionat cel mai tare a fost Betano, care ofera sute de pariuri antepost (da, ati citit bine) pe fotbal, dar nu numai. Spre exemplu, in momentul redactarii, la fotbal Betano ofera 71 pariuri pe termen lung pentru castigatoarea unei competitii (cupa si campionat) si pariuri speciale pentru 38 competitii, cele mai importante dintre ele avand chiar si peste 10 pariuri. Pana am numara aceste pariuri speciale, organizate ireprosabil, ar dura ceva timp, insa in opinia noastra Betano prezinta peste 300 astfel de pariuri. Daca adaugam si cele pe castigatoarea competitiilor, am ajunge la aproximativ 500 pariuri antepost doar pentreu fotbal. Avem astfel de pariuri si pentru alte sporturi, dupa cum am mai spus. Sigur, numarul lor este mai mic ca la fotbal, dar cu siguranta mai mare ca la orice alta casa de pariuri.

Pariurile antepost nu reprezinta singurul avantaj avut de Betano

Foarte multa lume a ajuns sa parieze la Betano in ultimele luni si nu doar datorita ofertei foarte bogate de pariuri antepost, ci si a altor avantaje. Accesand site-ul Intelbet va puteti informa despre aceste avantaje in pagina recenziei, pagina care va aparea cu un simplu click pe butonul “Detalii” din dreptul casei de pariuri, buton aflat in fiecare sectiunedin stanga site-ului. Pe pagina recenziei veti gasi informatii despre cote, oferta de pariuri live si pre-live, dar si 3 puncte forte si 3 puncte slabe a celor de la Betano.

Tot acolo veti putea citi parerile utilizatorilor Intelbet despre Betano, putand, de asemenea, sa adaugati si voi un feedback folosind butonul aferent. In cazul in care considerati ca sunteti nedreptatit de Betano cu privire la orice aspect legat de contul vostru, nu ezitati sa apelati la Intelbet, sansele fiind foarte mari ca aici sa va fie solutionata problema. Tot ce trebuie sa faceti este sa descrieti problema cat mai detaliat, sa specificati userul si/sau adresa de mail folosite la Betano, un print screen din care sa rezulte problema avuta ajutand foarte mult.

Nu doar casa de pariuri Betano beneficiaza de recenzie la Intelbet, ci toate cele licentiate. In pagina recenziei fiecarei case online veti gasi aceleasi functii ca la Betano (informatii, puncte tari, puncte slabe, posibilitatea de a adauga un feedback sau o reclamatie).

  • Clasamente obiective doar la Intelbet

Mai sus aminteam de sectiunile din stanga ale site-ului, sectiuni care cuprind clasamente obiective realizate de Intelbet in functie de cote, de oferta de pariuri pre-live, respectiv live, dar si de popularitatea in randul utilizatorilor Intelbet. Totodata, veti afla care case de pariuri beneficiaza de o aplicatie de mobil pentru iOS si Android, dar si care dispun de un bonus de inregistrare. Daca veti studia insa recenzia Betano, care o puteti gasi pe pagina https://intelbet.ro/case-de-pariuri/betano/, este foarte probabil ca aceasta sa va convinga sa alegeti aceasta casa de pariuri.

  • Concurs lunar de pronosticuri fara argumentatie

Daca va numarati printre cei care vad concursurile de pronosticuri ca o sansa de a-si mari banca la pariuri, atunci nu mai asteptati si participati la concursul de pronosticuri organizat de Intelbet. Aici nu trebuie sa oferiti nicio argumentatie pentru pontul ales, sarcina care le revine tipsterilor site-ului. Printre acestia se numara Mihai Mironica, moderator de emisiuni sportive si comentator de fotbal, Ioana Cosma, prezentatoare de stiri sportive si moderatoare de emisiuni, dar si Julio Salinas, fost jucator spaniol celebru de fotbal sau Borja Pardo, jurnalist foarte cunoscut in Spania. Premiile lunare sunt in valoare de 800 RON, impartite primilor 8 clasati.

Intelbet.ro (site licentiat ONJN, conform Deciziei nr. 1067/23.06.2016) incurajeaza parierea responsabila. Promovam parierea ca pe o activitate pur recreativa si nu ca pe o sursa de venit. Site-ul este strict interzis minorilor.
(P).