Este nevoie de sânge pentru polițistul accidentat în misiune: ”Vă rog să distribuiți, Alex are doar 24 de ani și toată viața înainte!”

Este nevoie de sânge pentru polițistul accidentat în misiune: ”Vă rog să distribuiți, Alex are doar 24 de ani și toată viața înainte!”

Polițistul botoșănean Alexandru Rățoi se află în stare gravă după ce a fost accidentat în misiune acum două seri. Efectua un semnal regulamentar de oprire în trafic, iar un alt autoturism care s-a angajat în depășire l-a izbit în plin.

A fost transportat la Spitalul Județean, dar, la scurt timp, a fost solicitată o aeronavă SMURD care l-a transportat la Spitalul „Floreasca” din București. Momentan este internat pe secția ATI.

”Fac un apel la bunătatea oamenilor pentru că Alex nu are o situație materială prea bună, fapt pentru care este necesară o sumă mare de bani în vederea acoperirii costurilor care see impun. Familia ia în considerare transferul lui Alex la o unitate spitalicească din Viena.

Totodată, este nevoie de sânge. Din detaliile pe care le avem până acum, are fractură de bazin și, cel mai grav, un edem cerebral pentru care s-a constituit o echipă de medici pentru a vedea ce măsuri se pot lua”, este apelul unui coleg al tânărului polițist.

 Cei ce vor să doneze sânge trebuie să specifice numele Alexandru Rățoi, Spitalul ”Floreasca” București.

Cei ce pot dona o sumă de bani, o pot face în contul:

RO25BRDE070SV47690630700

Titular cont: Rățoi Cătălina (mama lui Alex)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Amenzi pentru proprietarii de apartamente, ce obligații au până la finalul anului!

astăzi, 18:04
49

În cazul românilor care nu își permit să cumpere, respectiv să monteze repartitoare de căldură, vor primi ajutor de a stat până la finalul lunii august 2024. Conform ANRE...

Polițiștii rutieri din Botoșani, și în acest week-end pe urmele șoferilor „certați” cu legea!

astăzi, 17:18
30

În cadrul activităților desfășurate au fost organizate cinci filtre rutiere, fiind controlate 122 de autovehicule și efectuate 54 de testări alcoolscopice, iar în urma neregulilor co...

Rapid - FCSB, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 16:47
33

Rapid și FCSB se întâlnesc în această seară în ultima etapă a play-off-ului SuperligiiVerifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!Derby-ul din a...