E.ON Gaz Distribuţie întrerupe temporar serviciul de distribuţie a gazelor naturale în municipiul Botoşani

Miercuri, 6 octombrie, între orele 08.00 şi 16.00, va fi sistată furnizarea gazelor naturale în municipiul Botoşani. Reluarea alimentării cu gaze naturale se va efectua treptat, după ora 16.00. Consumatorii sunt rugaţi să supravegheze modul de ardere a gazelor naturale, după reluarea furnizării.

Pentru efectuarea unor lucrări de anvergură ce vizează cuplarea unor conducte noi la sistemul de distribuţie a gazelor naturale, E.ON Gaz Distribuţie va întrerupe alimentarea cu gaze naturale în municipiul Botoşani în cursul zilei de miercuri, 6 octombrie a.c., începând cu ora 8.00.

Lucrările fac parte din cadrul unor proiecte de investiţii prin care vor fi înlocuiţi circa 6 km de conducte şi branşamente de gaze naturale din zona Marchian şi din ansamblul de locuinţe Sud-Vest 3 şi reflectă preocuparea E.ON Gaz Distribuţie pentru îmbunătăţirea parametrilor de calitate a serviciilor prestate şi, totodată, asigurarea operării sistemului de distribuţie a gazelor naturale în condiţii de siguranţă. Valoarea totală a investiţiilor este estimată la aproximativ 1,2 milioane de lei. 

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale în municipiul Botoşani se va efectua treptat, imediat după finalizarea lucrărilor, începând cel mai probabil în jurul orei 16,00.

Compania noastră solicită consumatorilor să închidă toate focurile deschise, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al E.ON Gaz Distribuţie la unul dintre numerele de telefon:

0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Romtelecom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie) sau 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă).

Compania E.ON Gaz Distribuţie regretă inconvenientele generate de această întrerupere a serviciului de distribuţie şi mulţumeşte consumatorilor pentru înţelegere.


Departament Relaţii Publice şi Comunicare
E.ON România

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...

Razie noctură a polițiștilor rutieri pe străzile din Botoșani! (foto)

astăzi, 13:12
35

În noaptea de 1 spre 2 mai 2024, polițiștii din cadrul Biroului Rutier, împreună cu Biroul de Ordine Publică, Șecțiile de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani și 3 Hlipiceni și cu poli...

Uluitoarele ouă „închistrite” de Rogojești și faima lor europeană. Cum a ajuns un cătun din Botoșani capitală culturală!

astăzi, 11:47
69

Cătunul Rogojești, din județul Botoșani, nu are cine știe ce faimă în România, deși la nivel european este considerat un adevărat miracol cultural.Mica așezare este situată l...