Doi morti si trei raniti in urma unui accident rutier!

Doi morti si trei raniti in urma unui accident rutier!
Imprudenţa la volan a unei şoferiţe a condus-o direct spre moarte! Alături de femeia de 36 de ani a murit şi o tânără de 24 de ani, iar alţi trei pasageri au fost răniţi.

Sâmbătă, în jurul orei 14.00, în timp ce conducea autoturismul marca Ford pe D.E. 58, în afara localităţii Vlădeni, pe relaţia Botoşani – Suceava, V. Alexandru, de 22 de ani, din municipiul Fălticeni, judeţul Suceava, a fost lovit din spate de autoturismul marca Opel, la volanul căruia se afla C. CRISTINA, de 36 de ani, din municipiul Botoşani.

În această împrejurare autoturismul marca Ford a pătruns pe contrasens, părăsind partea carosabilă şi ajungând pe zona cu vegetaţie de pe partea stângă a drumului.

Autoturismul marca Opel, în urma impactului, a fost proiectat într-un copac aflat pe partea dreaptă a sensului de mers, la aproximativ 1 metru faţă de partea carosabilă.

În urma accidentului a rezultat decesul conducătoarei auto C. CRISTINA şi a pasagerei de pe locul din dreapta faţă a autoturismului Opel, respectiv C. Ana-Maria, de 24 de ani, din municipiul Botoşani, precum şi vătămarea corporală a pasagerilor aflaţi pe bancheta din spate, respectiv U. Ilie, de 21 de ani, B. Gheorghe, de 26 de ani, si H. Vasile, de 27 de ani.

Conducătorul auto V. Alexandru a fost testat cu aparatul etilotest, rezultat fiind negativ şi i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

"Cecetările efectuate la faţa locului au stabilit faptul că accidentul s-a produs din vina conducătoarei autoturismului Opel, C.  CRISTINA, care nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile unui carosabil umed şi nu a păstrat o distanţă corespunzătoare faţă de autovehiculul din faţă. În cauză se continuă cercetările, urmând ca la finalizarea acestora să se propună soluţie procedurală", a precizat inspector pr. Daniela Darea, purtator de cuvant in cadrul IPJ Botosani.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșănean băgat în închisoare pentru o infracțiune săvârșită în urmă cu patru ani!

astăzi, 13:20
64

În cursul zilei de vineri, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești au identificat un bărbat de 40 de ani, din orașul Ștefănești, pe numele căruia era emis un mandat de ex...

Mesajul prefectului Sorin Cornilă cu ocazia Sărbătorilor Pascale!

astăzi, 12:22
32

Sorin Cornilă, prefectul județului Botoșani, a transmis un mesaj pentru botoșăneni cu ocazia Sărbătorilor Pascale.Redăm mai jos mesajul integral: „Dragi botoșăneni,...

Lumina Sfântă, miracol al ortodoxismului, va fi adusă sâmbătă seară de la Ierusalim şi distribuită tuturor parohiilor!

astăzi, 12:06
59

Lumina Sfântă, simbol al Învierii lui Iisus, va fi adusă şi în acest an de la Ierusalim, sâmbătă seara, de către părintele arhimandrit Teofil Anăstăsoaie, Superiorul A...