Elevi botoșăneni, premiați de Carrefour! Lista câștigătorilor concursului de desene - FOTO

Carrefour Botoșani a premiat, joi, copiii talentați din clasele 0-VIII, participanți în cadrul Concursului de desene Crăciun 2014, ajuns deja la a XXVI-a ediție și desfășurat în cele 17 orașe cu hipermarketuri Carrefour: București, Brașov, Ploiești, Constanța, Iași, Galați, Cluj, Brăila, Suceava, Pitești, Focșani, Oradea, Sibiu, Buzău, Drobeta, Botoșani și Târgu Jiu.

În premieră, copiii din întreaga țară au avut șansa de a câștiga unul din cele trei premii ale publicului prin înregistrarea desenului pe platforma www.carrefour.ro/concurs-desene.

Premiul întâi al concursului din școli, constând în cele 17 excursii la Disneyland, este oferit de Carrefour România și este împărțit în fiecare oraș participant la concurs. Astfel, 17 elevi talentați și norocoși se vor distra timp de un weekend împreună cu familiile lor la Disneyland Paris, alături de personajele din desenele animate preferate.

În cadrul concursului, elevii au fost invitați să-și folosească imaginația desenând pe planșele distribuite în toate școlile participante la acțiune, conform temei Moș Crăciun și-a pregătit sacul cu daruri de la Carrefour!. Desenele micilor artiști vor putea fi admirate în cadrul expozițiilor din cele 27 de hipermarketuri Carrefour până pe data de 9 ianuarie 2015.

Anul acesta continuăm tradiția concursului de desene dar îl și modernizam prin adăugarea componentei digitale prin care dăm șansa la câștig și elevilor din orașele sau satele în care planșele nu sunt distribuite. Îi invităm pe clienți să se bucure de creațiile micilor artiști atât în hipermarketurile Carrefour, cât și pe Galeria online a declarat Teodora Juravle, Manager Comunicare Marketing Carrefour România.

La Botoșani, premiile au fost înmânate câștigătorilor de Iustinian Olariu, directorul hipermarketului Carrefour Botoșani.

“Concursul este așteptat cu drag de către copii iar noi de bucurăm de fiecare dată să găzduim preț mai bine de o lună cele mai frumoase desene pentru ca întreg orașul să le poată admira. Anul acesta, Moș Crăciun și-a pregătit sacul cu daruri de la Carrefour atât pentru elevii din cele 17 orașe în care suntem prezenți cu hipermarketul, dar și pentru copiii din întreaga țară care au ales să participe la concursul de desene online ce a pus în joc trei premii de popularitate. Această componentă online a fost o premieră pentru concursul de desene. În perioada 5 noiembrie- 10 decembrie, pe platforma dedicată proiectului părinții au înscris peste 2.350 de planșe desenate de către copii. Pentru că votarea s-a încheiat abia ieri această parte a concursului va genera premii săptămâna viitoare", a precizat Iustinian Olariu.

La festivitatea de premiere a fost prezent și inspectorul școlar general, Mihaela Huncă, care a felicitat organizatorii concursului de desene și pe elevii premiați



LISTA CASTIGATORI “CONCURSUL DE DESENE", EDITIA CRACIUN 2014, Botoșani

Premiul I: Iftime Magda, Sc. Gimnaziala Nr 1, Dorohoi- excursie la Disneyland;

Premiul II: Stanila Andreea, Sc. Gimnaziala “Elena Rares, Botosani-Laptop Ienovo;

Premiul III: Heros Alexandru, Sc. Gimnaziala, Nr 13, Botosani- bicicleta;

Mentiune cl I-IV: Antochi Andreea, Sc. “Spiru Haret, Dorohoi- smartphone Utok;

Mentiune cl V-VIII: Barbaliu Bianca, Sc. Gimnaziala “M. Kogalniceanu, Dorohoi- tableta;

 Mentiuni speciale (1 cupon de magazine in valoare de 100 lei):

Visin Petronela

Ispir Salomeea

Loghin Matei

Carpiuc Stefan

Berbece Mario

Brehuescu Renata

Morosan Eric

Blagut Lorena-Elena

Olariu Ana-Maria

Neauna Madalin























 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Pompierii botoșăneni alături de oamenii afectați de inundațiile din județul Galați, mărturisirea unui cetățean. „N-am salvat nimic, pe toate le-a prins” (foto, video)

astăzi, 15:31

Pompierii botoșăneni și-au început, vineri dimineață, misiunea în sprijinul oamenilor din județul Galați, afectați de inundații. Aceștia intervin, încă de la primele ore, ...