Primarul Ovidiu Portariuc, despre Cornișa: "Proiectul va fi finalizat în procent de sută la sută până în..."

Primarul Ovidiu Portariuc este convins că investiția de la Cornișa va fi finalizată în termenul prevăzut, la această dată realizându-se 30% din lucrările de la parcul de agrement.

Potrivit edilului, în primăvară vor fi făcute împăduririle în cadrul acestui proiect, care vor  dura șapte-opt luni de zile, și care reprezintă un procent de 25% din ceea ce trebuie realizat la acest obiectiv de investiții.

"Proiectul va fi finalizat în procent de 100% până în decembrie 2015. Eu am convingerea ca se va finaliza. La fel cum se credea că nu o să finalizăm la timp modernizarea stadionului, toată lumea a strigat că nu se face și s-a terminat, apoi încă șase luni au spus că nu se va face nocturna și iată că s-a terminat. Așa spun că toate proiectele europene vor fi finalizate în termeni utili. Există echipe de proiect, manageri de proiect, sunt monitorizați atât de către noi cât și de autoritățile de management la nivel național, de ministere, de ADR Nord-Est", a menționat primarul Ovidiu Portariuc.

Potrivit acestuia, proiectul Cornișa este cel mai îmovărător proiect pentru bugetul local.

"Cel mai împovărător este proiectul Cornișa. 30 de miliarde pe an nu este ușor de susținut din bugetul local. Bugetul total anual este undeva la 35-38 de miliarde, pentu străzi, din acest buget cu 30 de miliarde trebuie să confinanțăm anual Cornișa", a mai spus primarul Ovidiu Portariuc.

 

 
 
 
 
 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Gloria Buzău, astăzi de la ora 18:00

astăzi, 16:07

Cea de-a zecea etapă din actualul sezon al SuperLigii debutează astăzi cu partida dintre FC Botoșani și Gloria Buzău. Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Gloria Buzău! Singurul succes...

Pompierii botoșăneni alături de oamenii afectați de inundațiile din județul Galați, mărturisirea unui cetățean. „N-am salvat nimic, pe toate le-a prins” (foto, video)

astăzi, 15:31

Pompierii botoșăneni și-au început, vineri dimineață, misiunea în sprijinul oamenilor din județul Galați, afectați de inundații. Aceștia intervin, încă de la primele ore, ...