Elena Basescu, condusa azi pe ultimul drum

Elena Basescu, condusa azi pe ultimul drum

   www.romanialibera.ro

Zeci de oameni au venit miercuri la Biserica "Sfantul Ierarh Nicolae" din Constanta, pentru a o conduce pe Elena Basescu, mama presedintelui Romaniei, pe ultimul drum.

Slujba de inmormantare a inceput la ora 10:00, biserica fiind plina de flori si coroane pe care atat oameni simpli, cat si personalitati politice importante le-au adus.

La ceremonie participa premierul Emil Boc, ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului Elena Udrea, presedintele Camerei Deputatilor Roberta Anastase, fostii ministri Radu Berceanu si Adriean Videanu, precum si actualul ministru al Transporturilor, Anca Boagiu si vicepresedintele PD-L Gheorghe Flutur. De asemenea, sunt prezenti si Printul Paul de Romania impreuna cu sotia sa, Lia, informeaza ziare.com.

Dupa slujba de la Catedrala Marinarilor se va merge la Cimitirul Central din Constanta, un drum de aproximativ 30 minute, unde urmeaza sa fie inmormantata Elena Basescu alaturi de sotul ei, Dumitru.

Presedintele Basescu, impreuna cu fiica cea mica si sotia lui au ajuns la biserica la ora 9:00. Fiica cea mare, Ioana, a stat toata noaptea la priveghi impreuna cu fratele sefului statului, Mircea Basescu.

Elena Basescu, mama presedintelui Traian Basescu, a murit, luni, la Constanta, la varsta de 82 de ani. Ea suferea de Alzheimer, dar si de cancer.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Razie noctură a polițiștilor rutieri pe străzile din Botoșani! (foto)

astăzi, 13:12
34

În noaptea de 1 spre 2 mai 2024, polițiștii din cadrul Biroului Rutier, împreună cu Biroul de Ordine Publică, Șecțiile de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani și 3 Hlipiceni și cu poli...

Uluitoarele ouă „închistrite” de Rogojești și faima lor europeană. Cum a ajuns un cătun din Botoșani capitală culturală!

astăzi, 11:47
68

Cătunul Rogojești, din județul Botoșani, nu are cine știe ce faimă în România, deși la nivel european este considerat un adevărat miracol cultural.Mica așezare este situată l...

Delicii sănătoase: secretul din spatele succesului laboratorului de patiserie "Cuptorul Nelei" (galerie foto)

astăzi, 11:05
327

Cu o viziune clară, Nela Andrici, inginer în industria alimentară, a înființat un laborator de patiserie specializat în produse din aluat dospit, oferind o gamă diversificată de...