Electroalfa dezvoltă o gamă de produse proprii pentru sectorul medical

Electroalfa dezvoltă o gamă de produse proprii pentru sectorul medical

Fabrica de Confecții Metalice, a Grupului de firme Electroalfa, actualizează gama de produse și servicii, prin dezvoltarea de soluții integrate și produse, necesare în această perioadă de pandemie. Conceptul, proiectarea și realizarea sunt asigurate de colectivul Electroalfa folosind tehnologiile proprii. Primele articole produse din aceasta gamă, sunt vizierele

„Primul lot de viziere a fost realizat și donat în regim de urgență, la cerea ISU (Inspectorat Situații de Urgență) și a Poliției de Frontieră, pentru a le veni în ajutor cu un produs calitativ, ușor de folosit și adaptat cerințelor. Ne dorim să fie protejați toți cei din prima linie, astfel că producția de viziere va continua pentru cei ce au nevoie. Totodată, COVID-19 ne-a determinat să  identificăm soluții integrate și produse, care să aducă un plus de securitate oamenilor în activitatea lor zilnică” a declarat Gheorghe Ciubotaru, Președintele Consiliului de Administrație Electroalfa.

După producția de viziere, tăvile pentru preșurile dezinfectante sunt pregătite pentru distribuit. Acestea sunt realizate conform cerințelor clienților, sau pe standardele noastre și folosite atât pentru uz intern, cât și pentru uz extern, conform comenzilor venite din piață.

Un produs complex la care se lucrează astăzi și care este aproape de finalizare reprezintă Tunelul dezinfectant cu opțiune de măsurare și monitorizare automată a  temperaturii. Estimăm că acest produs va fi lansat pe piață la mijlocul lunii mai a anului curent.

Având în vedere dezvoltarea noilor produse cu accent pe sectorul medical, sănătate și securitate personală, s-a creat o colaborare cu o companie românească cu expertiză în sisteme avansate pentru sectorul medical, cu ajutorul căreia Electroalfa va dezvolta sisteme integrate care vor ușura munca personalului medical, contribuind la mai buna îngrijire a bolnavilor în spitale și produse precum aparate de sterilizare. Aceste sisteme și produse sunt în diverse stadii de implementare și vor fi disponibile  în cel mai scurt timp.

Electroalfa este un brand puternic, construit în 29 de ani de experiență de o echipă dedicată, cu oameni care investesc energie, pasiune și suflet în fiecare proiect profesional sau social. Specialiștii Electroalfa sunt conștienți că doar învățând permanent poți livra produse valoroase și servicii inovative. Forța umană și tehnologiile avansate lucrează împreună pentru a oferi produse Electroalfa de înaltă calitate și în același timp se pot adapta ușor la cerințele pieței.