Medicul Mariana Andrioaie, înmormântată doar în prezenţa câtorva membri ai familiei

Medicul Mariana Andrioaie, înmormântată doar în prezenţa câtorva membri ai familiei

Medicul Mariana Andrioaie a fost înmormântată, ieri, doar în prezenţa câtorva membri ai familiei, în condiţiile impuse de noile restricţii ale ordonanţelor militare.

Acesta a fost un medic iubit, apreciat şi stimat de tot personalul de la Spitalul Judeţean(SJU), unde şi-a petrecut decenii întregi de activitate, care nu a putut, însă, să îi fie alături pe ultimul drum.

Din acest motiv, angajaţii de pe mai multe secţii ale spitalului au cumpărat coroane de flori, care au fost depuse în biserica din curtea SJU, unde preotul a oficiat şi o slujbă de pomenire, chiar la ora la care medicul era înmormântat în cimitir.

La slujbă au luat parte membrii conducerii unităţii sanitare și câțiva salariați, aflați la distanță unul de altul în curtea bisericii.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
1234

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
337

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
319

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...