După campania "Go, Ridzi!", Florin Chilian are dosar penal pentru trafic de persoane! - VIDEO

După campania "Go, Ridzi!", Florin Chilian are dosar penal pentru trafic de persoane! - VIDEO

 FLORIN CHILIAN  

Florin Chilian a fost dat în judecată de fostul ministru al tineretului şi sportului. Monica Iacob Ridzi l-a dat în judecată pe artist deoarece acesta a participat la un spectacol pamflet susţinut în faţa ministerului.

Pe 22 iunie, Florin Chilian a fost invitat de Gazeta Sporturilor şi de cei de la Happy Fish la o acţiune parodică botezată "Go, Ridzi!", vizavi de Ministerul Tineretului şi Sportului, pentru a marca împlinirea unei săptămâni de la declanşarea anchetei prin care Monica Iacob-Ridzi era învinuită că a folosit bani publici în scop electoral. Şi evident a deranjat.

Astfel, artistul s-a ales cu dosar penal. Însă, după cum a declarat Florin Chilian la Antena 3, dosarul nu este pentru calomnie aşa cum ar fi fost de aşteptat.

Artistul a explicat că în citaţia care i-a fost trimisă articolul de lege invocat nu este cel pentru calomnie, cum s-ar fi crezut ci... pentru trafic de persoane.

Antena3.ro

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Părintele Vasile Gavrilă : „Mielul de Paşti nu face parte nici din rânduiala bisericească, nici din pregătirea duhovnicească de Paşti”

astăzi, 10:21
6

De Sfintele Pasti exista obiceiul sa se sacrifice miei. Pastile este o sarbatoare pe care o intalnim atat la evrei, cat si la crestini. Pentru evrei Pastile semnifica trecerea din robia egipteana la l...

Calendar ortodox: În a doua zi de Paște sărbătorim Învierea Domnului și îl cinstim pe Sfântul și dreptul Iov

astăzi, 09:31
30

Sfântul și dreptul Iov, sărbătorit în acest an în a doua zi de Paște, a trăit în Avsitida, între Arabia și Idumeea. Tatăl său era Zaret, iar mama lui era Vosora....

Adăpost cu 28 de animale cuprins de flăcări într-o localitate din Botoșani!

astăzi, 08:58
203

Proprietarul a fost cel care a anunțat incendiul. Când a văzut flăcările, întreaga construcție de aproximativ 120 de metri pătrați ardea.La caz s-au deplasat pompierii din cadru...