Amenzi, avertismente si unitati inchise dupa un control efectuat in judet la ordinul prefectului de Botosani!

Amenzi, avertismente si unitati inchise dupa un control efectuat in judet la ordinul prefectului de Botosani!

 Clubul Narghilea, propus pentru inchidere!  Monitorul de Botosani

Peste 65 de unitati de alimentatie publica, discoteci si statii de taxi verificate la ordinul prefectului de Botosani!

Controlul a fost efectuat de echipe mixte, formate din angajati de la Agentia pentru Protectia Mediului, Inspectoratul Judetean de Politie, impreuna cu reprezentanti si Garzii Nationale de Mediu.

Actiunea, desfasurata in perioada 7 iulie-28 august 2009, a urmarit respectarea legislatiei de mediu si a normelor de ordine si liniste publica.

Agentii economici verificati au fost cu preponderenta cei care fusesera reclamati de-a lungul timpului pentru depasirea nivelului de zgomot si tulburarea linistii publice. Actiunile de control au fost facute mai mult pe timpul noptii, dupa ora 22.00.

Oamenii legii au efectuat 42 de controale, dintre care 10 in echipe mixte si 32 de catre politisti. De asemenea, au fost verificate 65 de obiective, 30 in echipe mixte si 35 individual. Dintre cele 65 de obiective, 3 sunt statii taxi, iar 62 unitati de alimentatie publica si discoteci.

In urma verificarilor, au fost acordate 26 de sanctiuni, dintre care 20 amenzi in valoare de 8.800 lei, si sase avertismente.

Echipele constatatoare au facut si propuneri de inchidere a doua dintre unitatile verificate, fiind vorba despre Cafe Bar Narghilea, din Botosani, si Terasa Diana, din Saveni, apartinand SC Rap-Mar SRL Saveni, pentru depasiri repetate ale nivelului de zgomot, precum si pentru tulburarea linisttii publice.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Incendiu în balconul unui apartament din Botoșani, proprietara a suferit un atac de panică! (Foto)

astăzi, 11:32

Deși era acasă, proprietara nu  și-a dat seama ca ard lucrurile din balcon. Un vecin a observat ca iese fum și a sunat la 112 după ajutor.La caz s-au deplasat pompierii din cadrul Detaș...

Părintele Vasile Gavrilă : „Mielul de Paşti nu face parte nici din rânduiala bisericească, nici din pregătirea duhovnicească de Paşti”

astăzi, 10:21
68

De Sfintele Pasti exista obiceiul sa se sacrifice miei. Pastile este o sarbatoare pe care o intalnim atat la evrei, cat si la crestini. Pentru evrei Pastile semnifica trecerea din robia egipteana la l...

Calendar ortodox: În a doua zi de Paște sărbătorim Învierea Domnului și îl cinstim pe Sfântul și dreptul Iov

astăzi, 09:31
47

Sfântul și dreptul Iov, sărbătorit în acest an în a doua zi de Paște, a trăit în Avsitida, între Arabia și Idumeea. Tatăl său era Zaret, iar mama lui era Vosora....