DUELUL GALERIILOR: FC Botosani - CSMS Iasi 0-1 ! Vezi ce atmosfera au facut iesenii! VIDEO

DUELUL GALERIILOR: FC Botosani - CSMS Iasi 0-1 ! Vezi ce atmosfera au facut iesenii! VIDEO
FC Botosani si CSMS Iasi nu s-au duela doar pe teren, acolo unde au terminat la egalitate, scor 0-0, ci si in tribune. Galeria celor de la Iasi a castigat meciul cu cele doua galerii despartite ale Botosaniului.

Aproximativ 300 de fani ieseni au ajuns ieri pe stadionul Municipal si au facut o galagie in toata regula, insa una civilizata. Nu au injurat echipa gazda si au cantat pentru echipa lor.

Imnul iesenilor, "Iasule, Iasule, mandra cetate" a rasunat la Botosani prin vocile fanilor. 

De partea cealalta Dark Hooligans si Sud Boys au incercat sa tina pasul cu iesenii, insa dupa parerea noastra nu au reusit.





 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

România are platformă de promovare a turismului cultural, Botoșaniul figurează pe trei rute!

astăzi, 10:08
4

Turiștii români și străini pot descoperi noi destinații de călătorie din țara noastră, cu ajutorul platformei locale multimedia România Atractivă.Programul România Atrac...

Andone, înaintea meciului cu Mioveni: ”Trebuie să rămânem în Liga 1, indiferent de rezultat, indiferent de evoluție! Nu mă interesează!”

astăzi, 09:37
31

Va întâlni astăzi pe CS Mioveni în dublă manșă, iar turul va avea loc astăzi, de la ora 20:00, sperând și la un public numeros, care să împingă jucătorii de la s...

Rareș Prisacariu, printre prezentatorii unei gale la care nominalizați sunt Patriarhul României, președintele Academiei și Leon Dănăilă!

astăzi, 08:45
115

Ediția a XIII-a a Premiilor Radar de Media, sub genericul „Valori Contemporane”, va avea loc la Sala Luceafărul din bucurești, pe 11 iulie 2024.Printre nominalizații la categoria P...