Drum judeţean cu probleme! "Va trebui să facem o expertiză tehnică"

Drum judeţean cu probleme! "Va trebui să facem o expertiză tehnică"
Un drum judeţean complet reabilitat în urmă cu aproape 8 ani va trebui din nou refăcut, după ce pe o porţiune de aproximativ cinci kilometri au apărute adevărate cratere, iar asfaltul a dispărut sau este plin de denivelări.

Este vorba de drumul judeţean 208 H, porţiunea care leagă Baisa de Corni.

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Cristian Achiţei, a menţionat că în primă fază pe acest tronson se vor face lucrări de întreţinere, dar va fi făcută şi o expertiză tehnică pentru a se vedea de ce au apărut astfel de probleme.

“La Corni avem lucrări mai mari şi am avut o discuţie şi cu cei de la Drumuri Judeţene ca în afară de lucrările de întreţinere pe care o să le facem să vedem dacă nu este cazul să facem o expertiză tehnică, să vedem care este problema acolo. Aşa reparăm, dar apoi iar se strică. S-ar putea să fie apă, să trebuiască drenaje sau alte lucrări. Natura evoluează, oricând poate să apară o infiltraţie de apă", a specificat Cristian Achiţei.

În anul 2007, Consiliul Judeţean a cheltuit peste 70 de miliarde de lei vechi pentru reabilitarea şi odernizarea acestui drum.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

„Blue Guardians”, amplu exercițiu de pregătire tactică organizat de polițiștii botoșăneni!

astăzi, 12:51
5

În perioada 20-24 mai 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Botoșani va fi gazda unui amplu exercițiu de antrenament integrat al structurilor de intervenție și acțiuni speciale ale unit...

Lucian Trufin: „Obiectivul meu este ca pacienții din spitalele aflate în cordoonarea Consiliului Județean Botoșani să fie tratați la fel ca în spitalele private”

astăzi, 12:04
18

Candidatul PSD pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Botoșani, Lucian Trufin, a inclus în oferta sa electorală un program dedicat modului în care sunt tratați pacienț...

Gest de omenie făcut de doi polițiști pentru o bătrână din județ! (Foto)

astăzi, 11:35
190

O bătrână de 80 de ani din județul Botoșani a apelat 112 în cursul zilei de sâmbătă, 18 mai 2024, pentru a sesiza că nu mai știe nimic de fiul său și că nu l-a mai văzut ...